Yer: Adana! Boşanacağı Karısını Tehdit Eden Psikopat Koca, Uyuyan Kızının Bacağını Isırarak "Tavuk Sandım" Dedi

TAKİP ET

Adana'da kocasından boşanmak üzere olan iki çocuk annesi bir kadın kocasının kendisini arayarak 'Seni 58 yerinden bıçaklayacağım' şeklinde tehditler savurduğunu iddia etti. Daha öncede boşanmak üzere olduğu kocasının uyuyan kızının bacağını ısırarak, 'Onu tavuk sandım' dediği öğrenildi.

Adana’da kocasından boşanmak üzere olan iki çocuk annesi bir kadın kocasının kendisini arayarak ‘Seni 58 yerinden bıçaklayacağım’ şeklinde tehditler savurduğunu iddia etti. Daha öncede boşanmak üzere olduğu kocasının uyuyan kızının bacağını ısırarak, ‘Onu tavuk sandım’ dediği öğrenildi.

Şimdilerde İstanbul’da iki çocuğuyla beraber yaşamını sürdüren 32 yaşındaki Meral S. isimli kadın yaklaşık 10 yıldır devam eden evliliğini kocasından şiddet gördüğü gerekçesiyle bitirme kararı aldı. İstanbul’da 9 yaşındaki diyabet hastası oğlu ve henüz 1.5 yaşında olan kızı Ecrin’le birlikte yaşamaya başlayan genç annenin evlere temizliğe giderek geçimini sürdürdüğü öğrenildi.

BACAĞINI ISIRARAK TAVUK SANDIM DEMİŞ

10 yıldır devam eden evliliğini kocasından şiddet gördüğü için bitirme kararı alan Meral S., ilk davanın diyabet hastası oğlunu bırakıp mahkemeye gidemediği için düştüğünü söyledi. Boşanmak üzere olduğu ve ayrı evlerde yaşadığı kocasından tehdit mesajları aldığını söyleyen genç kadın, ‘Seni 58 yerinden bıçaklayacağım’ gibi mesajlar geldiğini ve bir defasında kocasını uyuyan 1.5 yaşındaki kızının bacağını ısırırken yakaladığını ne yaptığını sorduğunda ise ‘Onu tavuk sandım’ dediğini iddia etti. Kocasının psikolojik rahatsızlıkları olduğunu söyleyen Meral S., sürekli hayvan taklitleri yaptığını söyleyerek gelen tehdit telefonlarından dolayı kocasından şikayetçi olduğunu ve Cumhuriyet Başsavcılığı’na giderek suç duyurusunda bulunduğunu söyledi.

 

Adana Adana haberleri Koca Kızını ısıran adam Boşanma