Yer: 15 Temmuz Şehitler Köprüsü! Başbakan Yıldırım Köprüden Atlamak İsteyen Adamı İntihardan Vazgeçirerek Düğüne Götürdü

TAKİP ET

Türkiye Cumhuriyeti'nin son Başbakanı unvanını alan Binali Yıldırım, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde intihar teşebbüsünde bulunan bir vatandaşı intihardan vazgeçirip makam aracına alarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ında bulunduğu düğüne götürdü.

Türkiye Cumhuriyeti’nin son Başbakanı unvanını alan Binali Yıldırım, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde intihar teşebbüsünde bulunan bir vatandaşı intihardan vazgeçirip makam aracına alarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ında bulunduğu düğüne götürdü.

Olay, dün akşam saatlerinde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Tuzlada bulunan konutundan Avrupa Yakası’na geçmek üzere makam aracıyla çıkan Başbakan Binali Yıldırım, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ndeki intihar olayını gördü. İntihar olayını gören Yıldırım konvoyunu durdurarak intihar teşebbüsünde bulunan adamın yanına gitti.

İNTİHARDAN VAZGEÇİREREK MAKAM ARACINA BİNDİRDİ

İntihar teşebbüsünde bulunan T.T isimli vatandaşın yanına giden Yıldırım, korumalarının yardımıyla çıktığı korkuluklardan alınan T.T Başbakan’ın kendisine verdiği suyu içti ve kısa bir konuşmadan sonra intihardan vazgeçti. Olayın ardından köprüdeki vatandaşı alarak makam aracına bindiren Yıldırım, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş’un kızının nikahına T.T ile beraber katıldı. Nikah töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da nikah şahidi olarak hazır bulunduğu öğrenildi. 

‘BİR DAHA BÖYLE ŞEYLER AKLINA GETİRME’

Yıldırım’ın 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde intihardan vazgeçirdiği 40 yaşındaki T.T’ye, ‘Bir daha böyle şeyler aklına getirme? Hiçbir şey insanın hayatına son vermek için sebep olamaz. Herkesin bunalıma girdiği günler olmuştur. Böyle bir durumda yapılması gereken şey; Allah'a sığınmak ve sabretmek. Her karanlığın sonunda bir aydınlık vardır, her darlığın sonunda bir ferahlık vardır. Cenab-ı Hak'tan asla umudumuzu kesmememiz lazım. Allah nasip etti; seninle böyle karşılaşmamızı vesile etti ve işi tatlıya bağladık. Bundan sonra her şey daha güzel olacak, canını sıkma.’ dediği öğrenildi.

 

Başbakan Binali Yıldırım 15 Temmuz köprüsü İntihar Düğün