Yeniden İlişki Teklifini Kabul Etmeyen Kadını Bıçaklayan Profesör İçin Rapor Beklenecek

TAKİP ET

Kayseri'de Daha önce ilişki yaşadığı iddia edilen Sibel İ. isimli kadının yeniden ilişki teklifini kabul etmediği için bıçaklayarak ağır yaraladığı iddiasıyla tutuklu yargılanan Prof. Dr. Fuat Duygulu ikinci kez hakim karşısına çıktı.

Kayseri'nin Merkez Kocasinan ilçesine bağlı Cennet Mahallesi'ndeki Kadir Has spor salonu önünde geçtiğimiz 20 Nisan tarihinde yaşanan olayda Eğitim ve Araştırma Hastanesi ortopedi bölümünde görevli Doktor Fuat duygulu iddiaya göre 2011 yılında hastanede çalıştı ve bir süre ilişki yaşadığı Sibel İ. ile yeniden bir araya gelmek için buluştu. Fakat kadın yeniden ilişki teklifini kabul etmeyince Profesör ve kadın arasında kavga çıktı. Tartışma sırasında aracından bıçağı alan Prof. Dr. Duygulu, Kadının karnından ve kolundan ağır yaraladı. Hastaneye kaldırılan kadın tedavi altına alınırken Profesör Doktor Fuat duygulu tutuklandı.

TUTUKSUZ YARGILANMA TALEBİNE RET

Profesör Doktor duygulu hakkında kasten adam öldürmeye teşebbüs suçundan 1 yıl Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Bugün İkinci duruşması görülen davada tutuklu Sanık Prof. Dr. Fuat Duygulu ile avukatı ve Sibel İ.'nin avukatı hazır bulundu. Mahkeme heyeti duruşmada sanık için adli tıp Kurumu'ndan beklenen cezai ehliyet raporunu mahkemeye ulaşmadığını belirtti. Duruşmada sanık avukatı ise Profesör Doktor duygulunun 8 aydır cezaevinde bulunduğunu belirterek tutuksuz yargılanmasını talep etti. Mahkeme heyeti Sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek adli tıp Kurumu'ndan raporun beklenmesine karar verdi ve duruşmayı başka bir tarihe erteledi.

 

kayseri melikgazi son dakika profesör