Yeni Yıl Gecesinde Önce Yardım İstedi, Sonra Feci Şekilde Can Verdi

TAKİP ET

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir apartmanda balkona çıkan ve yardım çığlıkları atan Kazakistan uyruklu bir kadın gecenin ilerleyen saatlerinde bilinmeyen bir sebeple 4. kattaki dairenin balkonundan düşerek feci şekilde can verdi.

Ankara'da bir binanın 4. katına çıkan Kazakistan uyruklu 30 yaşındaki kadının çevreden gelen bilgilere göre yardım çığlıkları attığı öğrenildi. Bir süre bağırıp yardım istedikten sonra henüz nedeni belirlenemeyen bir şekilde 4. kattan aşağı düştüğü ve sonunda feci şekilde hayatını kaybettiği öğrenildi. Konu hakkında polis tarafından geniş çaplı bir soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi. 

Ankara'nın Çankaya ilçesinde yılbaşı gecesinde eğlenmek için yakın arkadaşları ile bir araya gelen Kazakistan asıllı Aigul isimli kadın yeni yıla girerken feci şekilde can verdi. Apartmanın dördüncü katında bulunan dairenin balkonundan düşen genç kadın için yapılacak bir müdahalenin kalmadığı öğrenildi. 

ÖNCE YARDIM ÇIĞLIKLARI ATTI

Dairenin balkonuna çıktıktan sonra düşerek hayatını kaybeden kadının intihar etme olasılığının son dereece düşük olduğu düşünülüyor. Bunun için görgü tanıklarının ifadelerini başvuruldu. Balkona çıktıktan kısa bir süre sonra genç kadının yardım çığlıkları attığı ancak kısa süre sonra durumun tam olarak anlaşılmaması üzerine 4. kattan aşağı düştüğü iddia edildi. 

Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahaleler sonrasına genç kadının olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Ardından polis tarafından olay yerinde inceleme başlatıldı. Yabancı uyruklu kadının kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Morguna kaldırıldığı öğrenildi. Olay sırasında talihsiz kadının yanında olduğu iddia edilen iki kişi güvenlik kameraları tarafından belirlenip gözaltına alındı. Konu hakkında soruşturma devam ediyor. 

ankara cinayet yardım çığlığı