Yeni Gelin Final Yaptı! Yeni Gelin Muhteşem Final Bölümünde Neler Oldu?

TAKİP ET

Show TV'de cumartesi akşamları ekranlara gelen yeni Gelin final bölümüyle dün akşam ekranlara veda etti. Yeni gelin 63 final bölümüyle dün akşam sevenlerini üzdü. Peki, yeni gelin 63 final bölümünde neler yaşandı?

Show TV'nin sevilen dizisi yeni gelin dün akşam final bölümüyle ekranlara geldi. Çok sayıda izleyicisi bulunan Fakat bu yıl reytinglerde kayıp yaşayan Yeni Gelin dizisi final bölümünde neler oldu?

Yeni Gelin dizisi geçtiğimiz sezona damga vurmuş Fakat bu sezon reytinglerde aradığı başarıyı yakalayamamıştı. Show Tv’nin kahkahalara boğan dizisi yeni gelin final bölümüyle dün akşam ekranlara veda etti. Yeni Gelin final bölümünde neler yaşandı?

YENİ GELİN FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Yeni Gelin dizisi final bölümünde Bella'nın doğum sancısı herkesi ayağa kaldırdı. Büyük bir heyecan içerisinde Hazal Bebek beklenirken Şimdilik herkesin hevesi kursağında kaldı. Bella yaşadığı bu deneyimin ardından Konak'taki sınavlarında şiddetini arttırdı. Bütün Konak Bella tarafından bir sınava tabi tutuldu. Bu sırada Şirin de başka bir sınavın eşiğindeydi. Yıllardır hayalini kurduğu Şarkıcılık hayalimi gerçek yapmak üzere olan Şirin heyecandan her şeyi berbat etmek üzere. Yeni Gelin final bölümünde herkes hayaline kavuştu. Bella sonunda bebeğini kucağına aldı.

 

yeni gelin final show tv yeni gelin dizisi yeni gelin dizisi final