Yeni bomba geldi! Nisa Bölükbaşı hangi dizide oynayacak? 

TAKİP ET

Acun Ilıcalı'nın yeni platformu Exxen'de yayınlanmaya başlayan Sihirli Annem dizisine bomba bir transfer gerçekleşti.

Acun Ilıcalı’nın yeni platformu Exxen’de yayınlanmaya başlayan Sihirli Annem dizisine bomba bir transfer gerçekleşti. Survivor 2020’de gönüllüler takımında yarışan ve yarışmanın ardından Barış Murat Yağcı ile öpüşme videosu ifşa olan Nisa Bölükbaşı, Sihirli Annem dizisinin kadrosuna dahil oldu. Bu bomba transferin ardından Nisa’nın dizideki rolü de merak edilmeye başlandı. 

Müjdeyi Sosyal Medyadan Duyurdu

Bir döneme damgasını vuran efsane dizi Sihirli Annem, Acun Ilıcalı’nın yeni platformu Exxen’de yeni bölümleriyle ekrana gelmeye başladı. Başrollerinde Açelya Toplaoğlu ve Emre Altuğ’un yer aldığı dizi herkes meraklandırdı. Tüm gözlerin çevrildiği Sihirli Annem dizisine transfer olan Nisa Bölükbaşı, bu müjdeli haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Dizinin çocuk oyuncularından Aras Özdoyran ile olan bir karesini sosyal medya hesabından yayınlayan Nisa, sette kendisine makyaj yapıldığı anları da takipçileriyle paylaştı.


Dizideki Rolü Ne Olacak?

Uzun yıllar sonra yepyeni kadrosuyla yeniden ekrana gelmeye başlayan Sihirli Annem’in oyuncu kadrosu uzun süre tartışma konusu olmuştu. Kadroya dahil olan Nisa’nın dizide hangi rolde olacağı da merak edilmeye başlandı. 


Öpüşme Videosu İfşa Olmuştu

Survivor 2020’de takım arkadaşı olan Barış Murat Yağcı ile öpüşme videosu ifşa olan Nisa, magazin manşetlerinde üst sıralarda yer almış ve bu olayın ardından sosyal medyanın da gündemine oturmuştu. Her fırsatta sevgili olmadıklarını dile getiren ünlü çiftin aşklarının bu videoyla ortaya çıkması sosyal medyada büyük tepki toplamıştı. 
 

nisa bölükbaşı sihirli annem exxen barış murat ifşa