Yengesini Kabloyla Boğup Üzerine Birde Yakan Zanlı Hakkında Mahkeme Kararını Verdi!

TAKİP ET

İki yıl önce aynı evde yaşadığı yengesini canavarca hislerle önce boğup ardından yakan Suriye uyruklu adam hakkında mahkeme karar duruşmasını düzenleyerek kararını açıkladı.

Bahçelievler'de iki yıl önce korkunç bir cinayet meydana gelmişti. Aynı evde yaşadığı ağabeyinin eşini çıkan bir tartışmada kendi karısı ile birlikte saç kurutma makinesinin kablosuyla boğduktan sonra hızını alamayıp cesedini yakan Suriye uyruklu Eymen Omar hakkında görülen davalarda sonunda karar verildi. Mahkeme tarafından yapılan yargılama sonrasında geçtiğimiz günlerde karar duruşması yapıldı. Canavarca hislerle eziyet çektirerek adam öldürme suçundan dolayı ağırlaştırılmış müebbet ile birlikte 12 yıl hapis cezasına çarptırıldığı öğrenildi. 

Adli Tıp Kurumu tarafından hazırlanan başka bir rapor sonrasında öldürülen kadının cinsel istismara da uğradığı tespit edilmişti. Bunun ardından konu hakkında yeni bir suç duyurusunun hazırlanmasına karar verildi. Diğer sanık olan ve cinayete yardım ettiği iddia edilen ancak iddiaları kabul etmeyen Emel Farsi'nin beraat ettiği öğrenildi. 

İYİ HAL İNDİRİMİ BU SEFER VERİLMEDİ

Bakırköy 17. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın ardından tutuklu bulunan Suriye uyruklu Eymen Omar duruşmaya teknolojiden faydalanarak görüntü ve ses bilişimleri üzerinden katıldı. Adli Tıp Kurumunun hazırladığı rapora göre kadının öldürülmeden önce cinsel istismara uğradığının çok açık olduğu ifade edildi. 

İfadeleri sorulduğu zaman ise 'Söyleyecek bir şeyim yoktur. Adalet mahkemenindir. Ne karar verirseniz kabulümdür' diyerek sessiz kalmayı tercih etti. Mahkemede iyi hallerine rağmen işlediği cinayetin korkunç boyutu düşünüldüğü zaman iyi hal indirimi verilmeden ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasının verildiği öğrenildi.

bahçelievler cinayet yenge katili