Yemin Etmek İçin Yerini Aldı! HDP'den Milletvekili Seçilen Barış Atay'ın Meclisteki İlk Görüntüsü

TAKİP ET

Seçimin son bulmasının ardından bugün TBMM'de 27. Dönem Milletvekilleri yemin töreni gerçekleştirildi. Yemin töreni için toplanan mecliste HDP'den Milletvekili seçilen Barış Atay'da yemin etmek için meclisteki yerini aldı.

Seçimin son bulmasının ardından bugün TBMM’de 27. Dönem Milletvekilleri yemin töreni gerçekleştirildi. Yemin töreni için toplanan mecliste HDP’den Milletvekili seçilen Barış Atay’da yemin etmek için meclisteki yerini aldı.

Bugün TBMM seçilen 27. Dönem Milletvekillerinin yemin töreni için toplandı. Tüm partilerin Milletvekilleri yemin etmek için meclisteki yerlerini alırken dikkatlerden kaçmayan isimlerden biri de HDP’den Milletvekili seçilen Barış Atay oldu.

ZAFER İŞARETİ YAPARAK GAZETECİLERE POZ VERMİŞTİ

HDP Hatay Milletvekili seçilen ve yemin etmek için meclisteki yerini alan oyuncu Barış Atay, dün TBMM’ye kayıt yaptırmak için gelmiş ve kayıt yaptırdığı sırada kendisini görüntüleyen gazetecilere zafer işareti yaparak poz vermişti. 

NEDEN GÖZALTINA ALINMIŞTI?

Öte yandan oyuncu Barış Atay, İstanbul Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında sosyal medyadaki bazı paylaşımları sebebiyle ‘Halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek’ suçlamasıyla gözaltına alınmış daha sonrada serbest bırakılmıştı. 

ARKA SIRADAKİLER DİZİSİNDE OYNAMIŞTI

HDP Hatay Milletvekili seçilen oyuncu Barış Atay, bir döneme damga vuran gençlik dizisi Arka Sıradakiler’de canlandırdığı ‘Saffet’ karakteriyle hafızalara kazınmıştı. Barış Atay’ın bugün TBMM’de gerçekleştirilen yemin töreninde yerini aldığı görüldü.

 

Barış Atay HDP Milletvekili TBMM