Yemekteyiz'de 30 Kasım 2018 Haftanın Finalinde Kim Birinci Oldu?

TAKİP ET

Yemekteyiz 30 Kasım 2018 haftanın finalinde bir kim olacak sorusu herkes tarafından merak ediliyor. Oldukça heyecanlı geçen bir haftada yemekteyiz'de Dün Eda Nur Hanım ve Seyhan Hanım arasındaki kavga nedeniyle sinirler Bir Hayli gerilmişti. Peki, Yemekteyiz 30 Kasım yarışmacısı Seyhan hanımın evinde neler yaşandı? Yemekteyiz 30 Kasım 2018 haftanın finalinde kim kazandı?

TV8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz yarışmasında heyecan sürüyor. Yemekteyiz 30 Kasım 2018 haftanın finali bölümü ile bugün ekranlara geliyor. Hafta içi her gün yayınlanan Yemekteyiz de bugün haftanın finalinde hangi yarışmacı kazanacak?

TV8 ekranlarında oyuncu Onur Büyüktopçu nun sunduğu Yemekteyiz yarışması her hafta ayrı yarışmacılarla ekranlara geliyor. Hafta içi 5 gün boyunca yayınlanan ve 5 farklı yarışmacının yarıştığı Yemekteyiz yarışmasında cuma günleri ise haftanın finali heyecanı yaşanıyor. Peki, bu hafta yemekteyiz'de kim birinci oldu? Yemekteyiz haftanın finali bölümünde kim kazandı?

YEMEKTEYİZ HAFTANIN BİRİNCİSİ

Yemekteyiz 30 Kasım 2018 haftanın birincisi bu hafta Yalçın bey oldu. Yalçın Bey yarışmacı arkadaşlarından toplamda 22 puan almıştı. Haftanın dikkat çeken isimlerinden olan ve mütevaziliği ile herkesin beğenisini kazanan Yalçın Bey Onur Bey'den de 8 puan alarak 30 puanla yarışmayı 1. olarak tamamladı.