Yemekteyiz 7 Aralık Haftanın Birincisi Kim Oldu! Onur Büyüktopçu'dan Tayfun Arslan'a Tepki: Ajitasyon Yapıyorsunuz

TAKİP ET

Yemekteyiz 7 Aralık haftanın finalinde kim birinci oldu? Yemekteyiz 7 Aralık 2018 kim kazandı? TV8 ekranlarının Fenomen yarışması yemekteyizde yorucu geçen bir hafta daha geride kaldı. Bu akşam haftanın finali sonucunda 1. olan yarışmacı belli olacak ve büyük ödülün de sahibi olacak. Hafta başından bu yana Yemek konusunda iddialı 5 farklı yarışmacının performanslarını sergiledi yemekteyizde 7 Aralık haftanın finali bugün yapılıyor. İşte Yemekteyiz haftanın birincisi…

Yemekteyiz de bu hafta kim birinci oldu? Yemekteyiz 7 Aralık 2018 birincisi kim oldu? Yorucu bir haftanın ardından final günü geldi çattı. Final için yarışmacıların heyecanlı doğru tayken Yemekteyiz birincisi 10.000 TL ödülün sahibi olacak. Peki, Yemekteyiz 7 Aralık haftanın finalini kim kazandı? 7 Aralık Yemekteyiz birincisi kim oldu?

BUGÜN NECMETTİN BEY YARIŞIYOR

Yemekteyiz 7 Aralık haftanın finali bölümünde bugün Necmettin Bey yarışıyor. Kebap Salonu olan Necmettin bey kendi yöresine ait yemekleri menüsüne taşıdı. Geçtiğimiz günlerde Biricik hanıma yaptığı saygısızlık nedeniyle gündeme gelen Yemekteyiz Tayfun Arslan bugün Necmettin beyin masasında da fırtınalar estirdi. Yemekteyiz Tayfun Arslan Necmettin beyin masasında hem Necmettin Bey hem Özlem hanıma tepki verdi.

YEMEKTEYİZ'DE HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Yemekteyiz 7 Aralık 2018 haftanın birincisi bu hafta hanımefendi tavırları ile ve asaleti ile dikkat çeken Biricik kırbay oldu. 

 

 

Yemekteyiz 7 Aralık 2018 birincisi kim oldu Yemekteyiz 7 Aralık haftanın finali Yemekteyiz Tayfun Arslan Yemekteyiz biricik kırbay yemekteyiz haftanın finali Yemekteyiz 7 Aralık Haftanın Birincisi Kim Oldu