Yemekteyiz 6 Aralık Biricik Hanım Kaç Puan Aldı, Biricik Hanımın Evinde Neler Yaşandı

TAKİP ET

Yemekteyiz 6 Aralık Perşembe Haftanın dört günü de bugün Biricik Hanım yarışıyor. 46 yaşında olan Biricik Hanım uzun yıllar boyu İsviçre'de yaşamış ve restoranlarda yöneticilik yapmış. Biricik Kırbay isimli yarışmacı Dün Tayfun Arslan isimli yarışmacının kendisine yaptığı saygısızlık ve gözyaşlarına boğulmuş ve gündeme gelmişti. Yemekteyiz Biricik Hanım kaç puan aldı? Yemekteyiz'de Biricik hanımın evinde neler yaşandı?

TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Yemekteyiz yarışmasında heyecan dolu dizgin devam ediyor. Yemekteyiz'de Haftanın dört günü Biricik Kırbay isimli yarışmacı yarışıyor. Haftanın ilk gününden bu yana yaptığı yorumlar ve asil davranışları ile dikkat çeken Biricik Hanım, dün Tayfun Arslan isimli yarışmacının kendisine yaptığı saygısızlık karşısında gözyaşlarına boğulmuştu. Bugün kendi evinde misafirlerini ağırlayacak olan Biricik hanımın yemeklerini yetiştirip yetiştiremeyeceğim ve dün yaşadıklarını atlatıp atlatamadığı merak konusu olmuştu.
Yemekteyiz yarışmacısı Biricik Hanım Dün yaşananları atlattığını ve yemeklerini tam zamanında yetiştireceğini söyledi. Zorlu bir menü hazırlayan Biricik Hanım tam vaktinde işini tamamladı ve 3 saat zamanının sonunda yarışmacıları konuk etti.

YEMEKTEYİZ BİRİCİK HANIM KAÇ PUAN ALDI?

Yemekteyiz 6 Aralık Biricik Hanım ilk olarak misafirlerine kremalı mantar çorbası ikram etti. Biricik hanımın Ara Sıcak ikramiyesi kuru dolma oldu. Ana yemek olarak kuzu kapama ve domatesli bulgur pilavı ikram eden Biricik hanımın tatlı ikramiyesi rulo pastaydı. Biricik hanımın yemekleri genel anlamda beğenildi. Biricik hanım hazırladığı menü ile toplamda 26 puan aldı. 

 

Yemekteyiz 6 Aralık Biricik Hanım Yemekteyiz 6 Aralık Biricik Hanım kaç puan aldı yemekteyiz biricik kırbay yemekteyiz tayfun arslan yemekteyiz biricik hanım