Yemekteyiz 5 Aralık Tayfun Arslan Kimdir, Tayfun Bey Neden Çıldırdı

TAKİP ET

Yemekteyiz 5 Aralık 2018 fragmanı görenleri dehşete düşürdü. Yemekteyiz yarışmasında bu hafta yarışan Tayfun Bey Yemek masasında çılgına döndü. Peki, Yemekteyiz yarışmacısı Tayfun Bey kimdir? Tayfun bey yemek sırasında neden çıldırdı?

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Yemekteyiz 5 Aralık 2018 yeni bölümü ile bugün ekranlara geliyor. Yemekteyiz yarışmasında bugün izleyenleri şoke edecek anlar yaşanıyor. Haftanın birinci günü yarışan genç yarışmacı Tayfun Bey bugün Yemek masasında çılgına dönüyor. Tayfun Bey ve Biricik Hanım arasında Yemek masasında başlayan küçük tartışma bir anda alevleniyor ve Tayfun Bey ortalığı birbirine katıyor. Peki, Yemekteyiz Tayfun Bey kimdir? Tayfun Bey Yemekteyiz yarışmasının diskalifiye edilecek mi? İşte Yemekteyiz son bölümde yaşananlar...

YEMEKTEYİZ TAYFUN ARSLAN KİMDİR?

Yemekteyiz Tayfun Arslan haftanın 1. günü yarışmacısı. Kendi gününde de ilk 2 günde de Diyar yarışmacıları kızdıran Tayfun Bey 20 yaışında. Üniversite öğrencisi olan Yemekteyiz Tayfun Arslan yaptığı sivri çıkışlarla yarışmada dikkat çekiyor. Daha yarışmanın 3 günü olmasına rağmen izleyenler Yemekteyiz Tayfun Arslan Instagram hesabı şeklinde aramalar yapmaya başladılar bile. Tayfun Bey bugün konuk olduğu evde misafir olmasına rağmen diğer yarışmacılarla bir şekilde konuşuyor fakat kendi annesi üzerinden örnek verildiğinde çılgına dönüyor.

MASADA SİNİRLER GERİLDİ

Yemekteyiz yarışmacıları 5 Aralık günü Bülent Bey'in evine konuk oluyordu. Mercimek çorbası ile başlayan tartışma giderek yerini büyüyen bir gerileme bıraktı. Masada yaşı küçük olmasına rağmen Tayfun beyin gösterdiği tavırlar bütün yarışmacıları çılgına çevirdi. Tabii ki yarışmanın sunucusu Onur büyüktopçu da Tayfun benim bu tavırları karşısında sinirlerine hakim olamadı. Özellikle büyüklerine karşı saygısız konuşmalar yapan Tayfun Bey işi giderek abarttı ve masada sesini yükseltmeye başladı.

 

Yemekteyiz Tayfun Arslan Instagram Yemekteyiz Tayfun Arslan Yemekteyiz 5 Aralık 2018 Yemekteyiz 5 Aralık tayfun yemekteyiz tayfun arslan instagram