Yemekteyiz 23 Kasım Hüseyin Bey ve Sinan Bey Kavgası Damga Vurdu! Yemekteyiz'de 23 Kasım Birincisi Kim Oldu?

TAKİP ET

Yemekteyiz 23 Kasım 2018 haftanın finali bölümü ile bugün ekranlara geliyor. Yemekteyiz de oldukça gerilimli bir hafta geride kaldı. Özellikle Dün yarışan Hüseyin Bey ve Sinan Bey arasındaki kavgalar programa damga vurdu. Peki, Yemekteyiz 23 Kasım 2018 haftanın finalinde kim birinci oldu?

Yemekteyiz Hüseyin Bey ve Sinan Bey arasında yaşanan kavgalarla bir haftayı tamamladı. Yemekteyiz 23 Kasım 2018 haftanın finalinde de kavgalar devam etti. Melek hanımın evinde toplanan yarışmacılar birbirlerine adeta Topla tüfekle saldırdı. Özellikle silahın beyin bugün eve baretle gelmesi sonucu Onur büyüktopçu'nun da tepkisini çekti. Yarışmacılar arasındaki gerilimden bunalan Onur büyüktopçu masayı terk etti. Peki, Yemekteyiz 23 Kasım haftanın finalinde kim kazandı?

MASAYA BARETLE GELDİ

Sinan Bey bugün Melek hanımın evine başında baretle geldi. Hüseyin Beyden koltuğu için baret giydiğini söyleyen Sinan Bey masayı iyice karıştırdı. Sinan beyin masa içerisindeki davranışları bütün Yarışmacıların sinirli bozarken sunucu Onur büyüktopçu yerini Sinan Bey'e bırakarak mutfağa gitti.

HAFTANIN FİNALİNDE GERGİNLİK

Yemekteyiz 23 Kasım haftanın finalinde de bütün hafta olduğu gibi gerginlikler devam etti. Onur büyüktopçu yarışmacıların birbiri için söylediği cümleleri okurken sinirler gerildi. Bütün yarışmacılar birbirlerine tepki gösterirken yine gündemde Hüseyin Bey ve Sinan Bey vardı.

Yemekteyiz Hüseyin Bey Yemekteyiz sinan Bey yemekteyiz 23 kasım 2018 yemekteyiz 23 kasım kim kazandı yemekteyiz 23 kasım haftanın finali Yemekteyiz Hüseyin Bey ve sinan bey yemekteyiz hüseyin