Yemekteyiz 18 Mart 2019 Yeni Bölüm! Yemekteyiz 18 - 22 Mart Best Of Yarışmacıları!

TAKİP ET

Yemekteyiz 18 Mart 2019 yeni bölüm yeni haftanın ilk gününde ekranlara geliyor. Merakla beklenen Yemekteyiz best of yarışmacıları belli oldu. Yemekteyiz 18 - 22 Mart 2019 haftası yarışmacıları kimler? İşte Yemekteyiz haftanın yarışmacıları…

TV8 ekranlarında sevilen yarışma programı Yemekteyiz 18 Mart 2019 yeni bölümüyle bugün izleyici karşısına çıkıyor. Yemekteyiz'de haftanın yarışmacıları belli oldu. Yemekteyiz 18 - 22 Mart 2019 yarışmacıları kimler sorusu herkes tarafından araştırılıyor. Bu hafta yemekteyizde yarışacak olan isimler aşçılardan oluşuyor. Daha önce yarışmada yarışan ve Onur Büyüktopçu'nun aşçı oldukları gerekçesiyle 1 puan kırdığı yarışmacılar, bu hafta bir kez daha yarışacak. Ancak bu hafta Masadaki Herkesin aşçı olmasından dolayı puan kırılmayacak. İşte Yemekteyiz 18 Mart haftası yarışmacıları...

YEMEKTEYİZ MÜSLÜM CAN ÜNAL KİMDİR?

Yemekteyiz Müslüm Can Ünal kimdir sorusu herkes tarafından merak ediliyor. Daha önce Yemekteyiz yarışmasında yarışan Müslüm Can Ünal aşçı yardımcısı olarak çalışıyor. Katıldığı Yemekteyiz yarışmasında 1. olan Müslüm Can Ünal Onur büyüktopçu tarafından diğer yarışmacılara düşük puan vererek bir olmakla eleştirilmişti.

YEMEKTEYİZ GÖKHAN SERBEST KİMDİR?

Yemekteyiz Gökhan Serbest Yemekteyiz takipçileri tarafından araştırılmaya başlandı. Hem hastalık hem de işletmecilik yapan Gökhan Bey Kendisini hırslı olarak tanımlıyor. Bu haftanın iddialı isimlerinden biri de Gökhan Bey.

YEMEKTEYİZ TUĞBA CEYLAN KİMDİR?

Yemekteyiz Tuğba Ceylan kimdir? Aşçılıkla uğraşan Tuğba Hanım haftanın en dikkat çeken isimlerinden ve oldukça sivri dilli görünüyor. 

YEMEKTEYİZ TANJU SARIDİKMEN KİMDİR?

Yemekteyiz Tanju Sarıdikmen kimdir sorusu da herkes tarafından araştırılmaya başlandı. Haftanın dört günü de yarışacak olan Tanju Bey aşçılık mesleği ile uğraşıyor ve bu haftanın iddialı isimlerinden biri.

YEMEKTEYİZ GÜLÖREN YETER KİMDİR?

Yemekteyiz takipçileri tarafından araştırılan diğer bir isim ise Yemekteyiz Gülören Yeter kimdir? Aşçılık mesleği ile uğraşan Gülören Yeter, Haftanın iddialı yarışmacılarından biri.

Yemekteyiz 18 Mart 2019 Yemekteyiz 18 - 22 Mart 2019 yarışmacıları Yemekteyiz 18 Mart haftası yarışmacıları Yemekteyiz Müslüm Can Ünal kimdir 18 mart yemekteyiz