Yedinci Kattan Düşen 3,5 Yaşındaki Yusuf'un Ölüm Anı Saniye Saniye Kameralara Yansıdı

TAKİP ET

İstanbul Güngören'de 7. katta bulunan mutfak penceresinden aşağıya düşen üç buçuk yaşındaki Yusuf hayatını kaybetti. Yusuf'un ölüme gittiği olanlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

İstanbul Güngören'de 7. katta bulunan mutfak penceresinden aşağıya düşen üç buçuk yaşındaki Yusuf hayatını kaybetti.  Yusuf’un ölüme gittiği olanlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

İstanbul Güngören'de 7. kattaki evlerinin camından aşağı bakan üç buçuk yaşındaki Yusuf, dengesini kaybederek beton zemine düştü.  Küçük çocuk feci şekilde Can verirken olayını ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. 

SİNEKLİĞE YASLANINCA AŞAĞI DÜŞTÜ
Dün öğlen saatlerinde Tozkoparan Mahallesinde bulunan 8 katlı bir binanın 7 katında meydana gelen olayda,  Ümit ve Figen Günay çiftinin üç çocuğundan en küçüğü olan üç buçuk yaşındaki Yusuf Günay 7. katta bulunan mutfak penceresi önündeki koltuğa çıktı.  Küçük çocuk açık olan penceredeki sineklere yaslanınca bir anda dengesini kaybederek 7. kattan aşağı düşerek beton zemine çakıldı.  Anne Figan Günay ve ablası çocuğun düştüğünü fark ederek büyük bir korkuyla aşağı koştu.

YAPILAN MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI
Yusuf'un hemen annesi kucağına alırken o sırada yoldan geçen bir araçla hastaneye götürüldü.  Küçük çocuk Hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.   Korkunç olayın ardından konuşan apartman görevlisi,  "Burada oturuyorduk. Bir an da bir bağırtı duydum, baktım annesiydi. Kucağındaydı. Yoldan geçen sivil araca bindirip götürdüler"  dedi. 

GÜVENLİK KAMERALARI KAYDETTİ
Binada bulunan güvenlik kameraları küçük çocuğun beton zemine düştü onları saniye saniye kaydetti.  görüntülerde çocuk hızla beton zemine düşerken daha sonra annesinin paniği ve hastaneye kaldırılış anları da görülüyor.

İstanbul güngören küçük çocuk güvenlik kamerası