Yediği Dost Kazığı İle Şok Oldu!

TAKİP ET

Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaşanan olayda 5 yıldızlı bir otelde görev yapmakta olan M.Ç (15), mesai arkadaşı Yasin Yiğit'in (20) cep telefonunu ailesiyle görüntülü görüşme yapabilmek için ödünç aldı.

Antalya’nın Manavgat ilçesinde yaşanan olayda 5 yıldızlı bir otelde görev yapmakta olan M.Ç (15), mesai arkadaşı Yasin Yiğit’in (20) cep telefonunu ailesiyle görüntülü görüşme yapabilmek için ödünç aldı. Ancak M.Ç., ailesiyle görüntülü görüşme yapmak yerine arkadaşı Yasin Yiğit’in, düğünü için biriktirmiş olduğu 6 bin 390 TL’yi kendi hesabına havale etti. Hesabından havale çıkışı olduğunun farkına varan Yasin Yiğit, durumu Jandarmaya bildirdi. Şüpheli M.Ç., Jandarma tarafından gözaltına alınarak İlçe Jandarma Komutanlığına götürüldü.  

Yasin Yiğit, geçen hafta Cuma günü otel lojmanında aynı odayı paylaştığı arkadaşı M.Ç. ile birlikte ilçe merkezinde alışveriş yaptı. Daha sonra traş olmak için berbere giden Yasin Yiğit, traş olmak için sıra beklediği esnada arkadaşı M.Ç., ailesiyle görüntülü görüşme yapabilmek için Yiğit’ten telefonunu ödünç istedi. M.Ç., ailesiyle görüntülü görüşme yaptığını belirttikten sonra cep telefonunu Yasin Yiğit’e iade etti.

Yasin Yiğit, dün sabah hesabını kontrol ettiğinde bankadaki hesabında 5 bin 450 TL olduğunu fark etti. Bir anda şok olan Yasin Yiğit, banka hesabında yaptığı işlemleri kontrol ettiğinde ise Cuma günü berberde traş olduğu esnada hesabından arkadaşı M.Ç’nin hesabına 6 bin 390 TL havale işlemi gerçekleştirildiğini gördü. Yasin Yiğit’in şikayeti üzerine Jandarma tarafından gözaltına alınan M.Ç., paranın bir bölümünü harcadığını 4 bin TL’nin ise halen hesabında olduğunu belirtti. Jandarma Komutanlığındaki işlemleri tamamlanan M.Ç’nin, adliyeye sevk işlemi gerçekleştirildi.    

Antalya Manavgat cep telefonu havale Yasin Yiğit