Yavaş veya İmamoğlu aday olabilir mi? Kılıçdaroğlu'ndan cevap geldi

TAKİP ET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, adaylık tartışmalarına ilişkin son zamanlarda ortaya atılan iddialar hakkında açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın cumhurbaşkanı adayı olması hakkında çıkan iddialara yanıt veren Kılıçdaroğlu, konuya ilişkin yaptığı konuşmasında "İki belediye başkanımız da bulundukları görevleri başarı ile yürütüyorlar. Başarı ile sürdürmelerini istiyorum." şeklinde kon

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi'nde, gazetelerin Ankara temsilcileri ile bir araya gelerek basın mensuplarının sorularına cevap verdi. Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ın adaylığına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

"GÖREVLERİNİ BAŞARI İLE SÜRDÜRMELERİNİ İSTİYORUM"

Kılıçdaroğlu, adaylık hakkında isimleri siyaset kulislerinde dolaşan ve anketlerde isimleri geçen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında dikkat çeken ifadelere yer vererek, "İki belediye başkanımız da bulundukları görevleri başarı ile yürütüyorlar. Başarı ile sürdürmelerini istiyorum." açıklamalarında bulundu.

"CİDDİYE ALMIYORUZ"

Öte yandan Kılıçdaroğlu, son zamanlarda CHP'den istifa etmesinin ardından CHP’ye ilişkin açıklamalarda bulunan Aslı Baykal'ın açıklamalarına ilişkin, "Tek sözcük, ciddiye almıyoruz." ifadelerine yer verdi.

 

kemal kılıçdaoğlu Adaylık açıklama