Yaşlı kadın evindeki eşyaları dışarı attı! 'Evde birinin olduğundan korkmuş yardım istemiş'

TAKİP ET

Antalya'da bir binanın 10'uncu katındaki dairede tek başına yaşayan 82 yaşındaki Sezer Nine, eline ne bulduysa pencereden aşağıya atmaya başladı. Mahalle sakinleri tarafından ihbar edilmesinin ardından olay yerine polis, itfaiye, sağlık ekipleri geldi, kaldırımda bulunan vatandaşlar ise park halindeki otomobillerini korunmak için seferber olundu. 

Meydana gelen olay, dün öğle saatlerinde Muratpaşa ilçesine bağlı Meltem Mahallesi, Meltem Bulvarı’nda yaşandı. 15 katlı bir binanın 10’uncu katında tek başına yaşayan 82 yaşındaki Sezer S.’nin pencereden eşyalar fırlattığını fark eden vatandaşlar olayı 112 Acil Çağrı Merkezine ihbar etti. İhbarın ardından olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri gönderildi. Çoğunluğu cam olan eşyaları pencereden fırlatan yaşlı kadını, bina sakinleri ile çevredekiler ikna etmeye çalışmalarına olumsuz yanıt verdi. Polis ekipleri kapıdan girmeye çalışırken Sezer Nine'yi ikna etmek için akrabaları çağrıldı. 

2 SAATTE İKNA EDİLDİ 

Bu esnada polis ekipleri ile mahalle sakinleri, park halinde bulunan otomobillerinin zarar görmemesi için korumaya çalıştı, yaya, araç ve tramvay trafiği ise tek yönlü kapatıldı. Bir sürenin ardından eve gelen yakınları, yaşlı kadının kapısında ikna etmeye çalıştı. Etraftakilerden tarafından film gibi izlediği olayda yaşlı kadın, 2 saatlik uğraş sonucunda yakınları tarafından ikna edildi. 

“EVDE BİRİLERİNİN DOLAŞTIĞINDAN KORKMUŞ, YARDIM İSTEMEK İÇİN YAPIYORMUŞ” 

Apartmanın altında market işleten Tamer Karagöz, olaya ilişkin, “Daha önce birkaç parça atmıştı, uyardık. Şuan ne buluyorsa atıyor. Evde birilerinin dolaştığından korkmuş, yardım istemek için yapıyormuş. Allah’tan kimseye bir şey olmadı” ifadelerini kullandı. 

Antalya yaşlı kadın