Yaşlı Adamın Vahşi Ölümü! Ayak Bileklerini Ekmek Bıçağıyla Kesmişler

TAKİP ET

İzmit'te yol kenarınsa 79 yaşında olan ve ayak bileklerinden kesilmiş kanlar içinde yatan yaşlı adam hastaneye kaldırıldı.

İzmit’te yol kenarınsa 79 yaşında olan ve ayak bileklerinden kesilmiş kanlar içinde yatan yaşlı adam hastaneye kaldırıldı.

Olay, bugün öğle saatlerinde İzmit’te bulunan Arızalı mevkiinde bir yol kenarında yaşandı. 79 yaşında olduğu öğrenilen Bahri Bilgel yol kenarında kanlar içinde yatarken bulundu. Adamın yanına yaklaşanlar ise vahşete şahit oldu.

KANLAR İÇİNDE BULUNDU

Vatandaşlar, öğle saatlerinde Arızalı mevkiinde yol kenarında kanlar içinde yatan yaşlı bir adam gördü. Kanlar içinde kalan yaşlı adamın yanına giden vatandaşlar hemen 112 sağlık ekiplerini arayarak durumu bildirdi. Sağlık ekipleri olay yerine gelerek yaşlı adama müdahale ettiğinde ise ayak bileklerinin kesik olduğunu fark etti. Sağlık ekipleri ayak bileklerinde kesikler bulunan 79 yaşındaki yaşlı adama ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan Bahri Bilgen doktorların tüm müdahalesine rağmen kan kaybından hayatını kaybetti. 

EKMEK BIÇAĞI BULUNDU

Olay yerinde kanlar içinde yatan yaşlı adamın bacaklarının arasında ekmek bıçağı bulundu. İzmit Jandarma ekipleri bulunan ekmek bıçağını inceleme altına alarak olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

izmit kocaeli ayak bileği yaşlı adam kan kaybı vahşi ölüm ekmek bıçağı ayak bilekleri