Yaşlı Adama Çıplak Fotoğrafıyla Şantaj Yaptılar!

TAKİP ET

Antalya'da kiracısı tarafından çıplak fotoğrafları çekilen 66 yaşındaki yaşlı adam 150 bin lira para kaptırdı. Ardından polise gidince konu hakkında inceleme başlatıldı

Antalya'da bir kiracı 66 yaşındaki yaşlı ev sahibinin çıplak fotoğraflarını çekerek şantaj yapmaya başladı Çıplak fotoğraflarla birlikte aynı zamanda tehdit edilen yaşlı adamın şantajcılar için toplam 150 bin lira para ödediği ortaya çıktı. Sonunda polise intikal eden olayla birlikte şantaj yaptığı tespit edilen kadın polis tarafından gözaltına alındı. Konu hakkında soruşturma devam ediyor. 

Antalya'da ilginç bir şantaj olayının yaşandığı tespit edildi. Geçtiğimiz günlerde 66 yaşındaki bir adam Asayiş Şube Müdürlüğüne giderek bir süredir şantaja maruz kaldığını ve tehdit edildiğini anlattı. Bu süreç içerisinde tehdit ve şantajlardan kurtulmak için 150 bin lira para verdiğini aynı zamanda otomobilini de verdiğini anlattı.

ŞANTAJCISI KİRACISI ÇIKTI

Kepez ilçesinde bulunan dairesinde yaşayan kadın kiracısının bir süre önce kirayı ödemek için eve geldiği öğrenildi. Bir süre sonra alkol aldıklarını ve sonrasında kendisinin uyuyakaldığını anlattı. Uyandığında ise üzerinde sadece iç çamaşırlarının kaldığını fark etti. 

Cebinde bulunan 500 lirasının da zorla alındığını ve iç çamaşırları ile fotoğraflarının çekildiğini anlattı. Kiracısının kendisini bu görüntüleri sosyal medyaya vermek ve ailesine göndermek ile tehdit ettiğini anlatan yaşlı adam bu tehditlere korktuğu için boyun eğmiş. Bunun üzerine şantajların son bulması için 150 bin lira ile otomobilini veren adam şantaj ve tehditlerin devam etmesi üzerine daha fazla dayanamadığı için polise başvurdu. Polis tarafından takip başlatıldı. 

yaşlı adam şantaj çıplak fotoğraf