Yaşlı Adam Hayatının Şokunu Yaşadı! Bir Gecede 200 Bin Liralık Servetini Kaybetti

TAKİP ET

Konya'nın Akşehir İlçesi'nde akıl almaz bir olay yaşandı! Ortaköy Mahallesi'nde ikamet eden 82 yaşındaki yaşlı adam, evde sakladığı 200 bin lira değerindeki servetini bir gecede kaybetti. İşte detaylar…

Konya’nın Akşehir İlçesi’nde akıl almaz bir olay yaşandı! Ortaköy Mahallesi’nde ikamet eden 82 yaşındaki yaşlı adam, evde sakladığı 200 bin lira değerindeki servetini bir gecede kaybetti. İşte detaylar…

Konya’nın Akşehir İlçesi’nde akıl almaz bir olay meydana geldi! Akşehir İlçesi’nin Ortaköy Mahallesi’nde ikamet eden 82 yaşındaki Mustafa Coşkun, bir gecede 200 bin lira değerinde olan servetini kaybetti. Yatalak eşi ile birlikte yaşayan ve kendisi de işitme problemi yaşayan yaşlı adam, dün gece sobayı yakıp üst kata çıktı ve gece de yatıp uyudu. 

HIRSIZLAR PARA KASASINI ÇALDI

O uyuduğu sırada ise hırsızlar harekete geçti ve arka bahçe kapısında içeriye girip yaşlı adamın evine girdiler. Ardından da içinde altın, döviz ve Türk parasının bulunduğu ve toplam 200 bin lira paranın bulunduğu para kasasını çalıp hemen bölgeden kaçtılar. Sabah ise para kasasının yerinde olmadığını gören yaşlı adam, adeta hayatının şokunu yaşadı ve hemen Jandarma’ya durumu ihbar etti.

Almanya’da yıllarca çalışarak o paraları biriktirdiğini söyleyen 82 yaşındaki Mustafa Coşkun, ”Bu paralarla çocuklarıma birer gelecek bırakmak istemiştim; ama hırsızlar ne var ne yok hepsini aldı, götürdü. Bunu yapan, vicdansızdır. Yetkililerden bu hırsızların bulunmasını istiyorum" ifadelerini kullandı. 

Konya Konya haberleri haberler haber hırsız para kasası Akşehir Mustafa Coşkun