Yasemin Özilhan eşi İzzet Özilhan'ı takipten çıktı

TAKİP ET

Doktorlar dizisinde canlandırdığı Ela karakteriyle hafızalara kazınan Yasemin Özilhan'ın bir mankenin fotoğraflarını beğendiği öne sürülen 9 yıllık eşi İzzet Özilhan'ı takipten çıktığı öğrenildi. 

Doktorlar dizisinde canlandırdığı Ela karakteriyle hafızalara kazınan Yasemin Özilhan’ın bir mankenin fotoğraflarını beğendiği öne sürülen 9 yıllık eşi İzzet Özilhan’ı takipten çıktığı öğrenildi. Ünlüler dünyasında evliliklerine gıptayla bakılan çiftler arasında olan Yasemin-İzzet Özilhan çifti hakkında son çıkan iddiayla birlikte bu örnek evlilikte kriz yaşandığı öne sürüldü.

İzzet Özilhan Bir Mankenin Fotoğraflarını Beğendi

9 yıllık evli olan ve bu evlilikten 2 çocukları bulunan Yasemin-İzzet Özilhan çiftinin arasında sorunlar yaşandığı bu sorunun başlangıcının İzzet Özilhan’ın bir mankenin fotoğraflarını beğenmesiyle başladığı iddia edilirken Yasemin Özilhan’ın eşi İzzet Özilhan’ı sosyal medyada takipten çıktığı öğrenildi.


Fotoğraflı Şekilde İfşa Etti

Ezgi Öcel adlı bir manken, İzzet Özilhan’ın sosyal medyada tüm fotoğraflarını beğendiğini iddia ederek fotoğraflı bir şekilde Özilhan’ı ifşa etti. Manken Ezgi Öcel’in ‘Yine başladı büyük fanım’ notunu düşerek İzzet Özilhan’ı ifşalamasına Yasemin Özilhan’dan bir atak geldi ve söz konusu mankenin 3 fotoğrafını beğenen eşini takipten çıktı.


Yasemin-İzzet Özilhan Çifti Nasıl Tanıştı?

2006 yılında ekranlara gelen ve herkes tarafından çok sevilen Doktorlar dizisinde can verdiği Ela karakteri ile hafızalara kazınan Yasemin Özilhan, eşi ile tanışma hikayelerini kısa bir şekilde anlatmıştı. Bir dönem Coca-Cola ile ilgilenmek üzere Moskova’da yaşayan İzzet Özilhan, şirketin lojmanda verdiği küçük bir dairede yer alan küçük televizyonda o dönem 3-4 bölüm yayınlanan Aşk Oyunu Adlı dizide Yasemin Hanımı görerek etkilendiği ve çevresine nasıl ulaşabileceğini sorduğu ancak çiftin ortak tanıdığı çıkmadığı biliniyor. Yasemin Özilhan’ın bir röportajında anlattığı tanışma hikayesine göre, Aşk oyunu adlı dizinin sona ermesinin ardından Doktorlar dizisinin kadrosuna dahil olan Yasemin Özilhan, dizide Ela rolüne hayat verirken izin gününde İstanbul’a gelen İzzet Özilhan’ın TV izlediği sırada babasının ‘Oğlum bak bu dizi bizim hastanede çekiliyor’ demesi üzerine Yasemin Hanımı gören Özilhan, ‘Bende bu kızı arıyordum’ diyor ve ertesi gün hastaneye giderek 9 yıllık eşi Yasemin Özilhan’la tanışıyor. 
 

yasemin özilhan izzet özilhan