Yasak Elma'ya geri dönecek mi? Talat Bulut'tan o iddialara yanıt 

TAKİP ET

FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinden senaryo gereği ölerek ayrılan ünlü oyuncu Talat Bulut, diziye tekrar geri döneceğine dair iddialara yanıt verdi.

FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinden senaryo gereği ölerek ayrılan ünlü oyuncu Talat Bulut, diziye tekrar geri döneceğine dair iddialara yanıt verdi. Diziye veda eden ve vedasıyla çok konuşulan Bulut, son günlerde tekrar diziye döneceğine dair iddiaların gerçeği yansıtmadığını ve kendisinin bir daha diziye geri dönmeyeceğini söyledi.

Halit Ölmedi İddiası Kafaları Karıştırdı

Ünlü oyuncu Talat Bulut, başrolünde yer aldığı Yasak Elma dizisinden geçtiğimiz bölümlerde rol gereği ölerek ayrıldı. Diziye veda ettiği bölüm sosyal medyanın gündemine oturan ve vedasıyla çok konuşulan ünlü oyuncunun dizide hala ölmediğine dair imalar yapılması ve diziye geri döneceğine dair iddialar izleyicinin kafasını karıştırdı. Diziyi severek takip edenler son bölümlerde yapılan imalar ve ortaya atılan iddialar sonucunda ‘Halit Yaşıyor mu?’ sorusunu sormaya başladı. Bu sorulara en net yanıt birinci ağızdan geldi.


‘Yeni Bir Ekiple Yeni Bir İş Yapılıyor’

Eda Ece, Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade gibi ünlü oyuncuların başrolünde olduğu sevilen dizinin yeni sezonunda büyük sürprizler yaşandı. Dizi kadrosunda yaşanan çoklu vedalar izleyiciyi şaşkına çevirirken kadroya dahil olan yeni isimler ise herkes için ayrı bir sürpriz oldu. Geçtiğimiz günlerde Etiler’de görüntülenen ünlü oyuncu Talat Bulut, TV100 ekranlarında yayınlanan Magazin Hattı programına samimi açıklamalarda bulundu. Yasak Elma’ya tekrar geri dönüp dönmeyeceğine dair soruya yanıt veren Bulut, böyle bir şey olmadığını, Fatih Aksoy ile karşılıklı olarak birbirlerine teşekkür ederek işi sonlandırdıklarını belirtti. Halit’in geri dönmeyeceğinin altını çizen ünlü oyuncu, ‘Yeni bir ekiple yeni bir iş yapılıyor. Halit öldü ve hikayesi bitti. Halit’in dirilmesine gerek yok’ ifadelerini kullandı. 
 

yasak elma talat bulut halit eda ece