Yasak Aşkta Korkunç Son! Eşiyle Yasak Aşk Yaşayan Kişiyi Başına Taşla Vurarak Öldürdü!

TAKİP ET

Adana'da bir kişi eşinin yasak aşk yaşadığı şahsı taşla öldürmekten tutuklandı. Öldürülen adamın eşi kızı ve eniştesi de cinayeti bilip gizlemek suçundan sevk edildikleri adliyede serbest bırakıldı.

Adana'nın Merkez Seyhan ilçesine bağlı Yeşilevler Mahallesi 53076 sokakta Yaşanan olayda iddiaya göre taksicilik yapan Cevdet K. (60) evli Yasemin Ü. (50) ile yasak aşk yaşamaya başladı.  Yaklaşık 1 yıl sonra Kadın kendi evinden kaçarak yasak aşk yaşadığı sevgilisinin evine yerleşti. Inşaat ustası durağı Ü.(54), kızı Fahriye E. ve damadı Selman E.’i de  yanına alarak geçtiğimiz Pazar günü eşini eve götürmek için Cevdet K.’nin evine gitti.
Yasak aşk yaşadığı kadının kızı ve damadının eve geldiğini gören Cevdet K., arka kapıdan çıkarak kaçmak istedi. Bu sırada evin kapısında bekleyen Duran Ü. ile karşılaştı. Yaşlı adamın kafasına taşla vuran Duran Ü.  kaçarken, çevrede bulunanlar Tarafından çağrılan sağlık ekipleri yaşlı adamı Seyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırdı fakat yaralanan şahıs hayatını kaybetti.
Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili olarak katil zanlısı Duran Ü., eşi Yasemin Ü., kızı Fahriye ile damadı Selman E.’yi gözaltına aldı. Cinayet büro dedektifleri tarafından sorguya alınan Duran Ü.'nün “Bana bıçak çekince kendimi korumak için taşla başına vurdum” dediği öğrenildi. İşlemleri tamamlandıktan Sonra adliyeye sevk edilen  Duran Ü. tutuklanırken, cinayeti bilip de sakladığı öne sürülen diğer 3 kişi tutuksuz yargılanmak üzere savcılıkça serbest kaldı.

son dakika adana cinayet yasak aşk son dakika haberi