Yasak Aşkını Öldürdü! Savunmasında 'Seviyordum' Dedi!

TAKİP ET

Bursa'da bir süredir yasak aşk yaşadığı evli kadını 9 el ateş açarak öldüren sanık ifadesinde 'seviyordum' dedi. Mahkeme heyeti müebbet hapis cezası verdi.

Bursa'da korkunç bir yasak aşk cinayetinin yaşandığı öğrenildi. 3 çocuk annesi kadınla yasak aşk yaşadığı iddia edilen sanık 9 kurşun sıkarak sevgilisini öldürdü. Yargılamasına başlanan sanık için müebbet hapis cezası istemi ile dava açıldı. Son karar duruşmasına gelindiği zaman son sözleri sorulan sanık ise öldürdüğü kadın hakkında 'Seviyordum aslında öldürmek istemedim' diyerek büyük şaşkınlığa sebep oldu. 

2017 yılında Bursa'nın Osmangazi ilçesinde meydana gelen olayda aralarında gönül ilişkisi bulunan evli ve 3 çocuk babası adam Kemal Yılmaz ile yine evli ve 3 çocuk annesi olan Nafiye Ş.'nin bilinmeyen bir sebepten dolayı tartıştıkları öğrenildi. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine belindeki silahla kadına 9 el ateş ettiği öğrenildi. Hastaneye kaldırılan kadın yapılan tüm müdahalelere rağmen ne yazık ki kurtarılamadı. 

'SEVİYORUM' DEDİ

Sanık ifadesinde 'Nafiye'nin evindeki eşyaların hepsini ben aldım. Hatta oğluna araba aldım. Şimdiye kadar 250 bin liraya yakın para harcadım. Hepsini sevdiğim için yaptım. Ama daha önce kavga ettiğimizde cinsel istismar suçuyla beni şikayet etmişti. Yine aynısını yapar sandım. Sadece korkutmak istedim. Ama silah patlayınca bende tüm şarjörü üzerine boşalttım. Seviyordum. Öldürmek istemedim. Eşinden boşanıp benimle evleneceğini söylüyordu' ifadelerini kullandı. 

Mahkeme heyeti tarafından duruşmada karar verildi. Sanığın ağırlaştırılmış olarak müebbet hapis cezasına çarptırılmasına karar verildi. 

yasak aşk bursa cinayet