Yasak Aşkından Hayır Yanıtını Alan Profesör Çılgına Döndü

TAKİP ET

Kayseri'de evli olmasına rağmen yasak aşk yaşadığı kadını bıçakla ağır yaralayan ve kasten adam öldürmeye teşebbüs suçlaması ile tutuklu yargılanan profesör doktor hakkında cezai ehliyetinin olup olmadığının tespiti için beklenen akıl sağlığı raporunun gelmemesi nedeniyle duruşma ertelendi.

Kayseri'de 20 Nisan tarihinde Kocasinan ilçesi Zümrüt Mahallesi Kadir Has spor salonu önünde yaşanan olayda Eğitim ve Araştırma Hastanesi ortopedi bölümünde görevli olan Dr Fuat duygulu, 2011 yılında hastanede tanıştığı ve bir süre sonra yasak ilişki yaşamaya başladığı Sibel İ. Isimli kadınlar yeniden birlikte olmak istedi. Fuat duygulu, Çıkan tartışma sonucunda kadının karnından ve kolundan bıçaklayarak ağır yaraladı. Kadın hastaneye kaldırılırken Profesör Doktor ise kasten adam öldürmeye teşebbüs 3 suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın duruşmasında tutuklu sanık Profesör Doktor Fuat duygulu ve avukatlar hazır bulundu. Mağdur kadın ise duruşmaya katılmadı.

SANIK PROFESÖR: ŞUURSUZCA BİR HAREKETTİ

Profesör Doktor Fuat duygulu 49 yaşında evli ve bir çocuk babası. Eylül ayında görülen duruşmanın ilk cenazesinde savunma yapan duygulu,  “4-5 yıldır tanıştığım bir bayandı. Kendisi ile ilişkimiz vardı, zaman zaman birlikte de olmuştuk. Bu sürede kendisine 10 bin TL ve 15 bin TL olmak üzere iki ayrı borç para vermiştim. Bir süredir görüşmüyorduk. Olay günü yeniden görüşmek istedim. Kadir Has Spor Salonu’nda olduğunu söyledi, oraya gittim, aracıma geldi, şarjını unutmuş, gidip aldıktan sonra geri geldi. Biraz araçta konuştuk, görüşmeye devam etmek için eşimden ayrılmamı istedi. Ben de borcumu istedim, hakaret ve küfürleşmeler oldu ve araçtan indi. Ben de psikolojik stres altındaydım, canına kast etmeyi, hatta yaralamayı bile düşünmedim. Fevri stres altında bıçakla vurdum. Evli olduğumu biliyordu, arabada bulunan çakı bıçağı ile bıçakladım, şuursuzca bir hareketti”  demişti.

NİSAN AYINA ERTELENDİ

Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın son duruşması ise mahkeme heyeti tarafından cezai ehliyetinin tespiti için adli tıp Kurumu'na sevk edilen sanık hakkında beklenen raporun gelmemesi nedeniyle nisan ayına ertelendi.

 

kayseri yasak aşk son dakika son dakika haberi