Yasak Aşk Yaşadığı Kadını Öldüren Adamın, Cinayetten Önce Kadının 14 Yaşındaki Kızını Taciz Ettiği İddia Edildi

TAKİP ET

Konya'da 4 yıldır yasak aşk yaşadığı Azerbaycan uyruklu sahire yükselir 8 Kurşunlu öldürdükten sonra kaçan 46 yaşındaki Rahmi A.'nın olaydan önce Gece saatlerinde sevgilisinin 14 yaşındaki kızını taciz ettiği iddia edildi. Ayrıca katil zanlısının 2001 yılında da iki kişiyi öldürüp 12 yıl cezaevinde kaldığı daha sonra tatlısı şartlı tahliye ile serbest bırakıldığı öğrenildi.

Konya'da 4 yıldır yasak aşk yaşadığı Azerbaycan uyruklu sahire yükselir 8 Kurşunlu öldürdükten sonra kaçan 46 yaşındaki Rahmi A.’nın olaydan önce Gece saatlerinde sevgilisinin 14 yaşındaki kızını taciz ettiği iddia edildi.  Ayrıca katil zanlısının 2001 yılında da iki kişiyi öldürüp 12 yıl cezaevinde kaldığı daha sonra tatlısı şartlı tahliye ile serbest bırakıldığı öğrenildi. 

Geçtiğimiz salı günü sabah 08.30 sularında Konya'nın Merkez Karatay İlçesi Fevzi Çakmak Mahallesi Galericiler Sitesi'nde yaşanan olayda ikisi kız 4 çocuk annesi ve Eşinden boşanmış olan Saire Yükselir,  yasak aşk yaşadığı evli ve 3 çocuk babası Rahim A. tarafından 8 kurşunla vurulmuş ve daha sonra arabadan kanlar içerisinde atılmıştı. 

SON SÖZÜ 'RAHİM VURDU' OLDU 
Çevredeki vatandaşların ilk müdahaleyi yaptı yükselir,  Yerde kanlar içerisinde ambulans Beklerken son sözü kendisi Rahim A.'nın borç- alacak yüzünden vurduğunu söylemesi olmuştu. Olay yerine gelen ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılan kadın yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

14 YAŞINDAKİ KIZINI TACİZ ETTİĞİ İDDİASI 
Rahim A. sevgilisini öldürdükten sonra kaçmıştı. İddiaya göre olaydan önce Gece saatlerinde katil zanlısı sevgilisinin 14 yaşındaki kızını taciz etti.  cinayetten saatler Önce küçük kızın tek başına polise giderek, ''Annemin birlikte yaşadığı Rahim A., bana tacizde bulundu''  diyerek şikayetçi olduğu öğrenildi. Henüz yakalanamayan ve eşiyle boşanma aşamasında olduğu öğrenilen Rahim A.’nın 2001 yılında da iki kişiyi öldürdüğü ve 12 yıl cezaevinde kaldıktan sonra tahliye olduğu öğrenildi.

 

konya yasak aşk son dakika cinsel istismar taciz