Yasak Aşk Yaşadı, Son Yaptığıyla Başına Gelmeyen Kalmadı!

TAKİP ET

Kıbrıs'a tatil amaçlı giden Salih C. isimli adam evli bir kadımla Whatsapp üzerinden ilişki yaşamaya başladı. Ancak görüntüleri ifşa edince kendisini cezaevinde buldu.

Kıbrıs'a tatil amaçlı giden Salih C. isimli adam evli bir kadımla Whatsapp üzerinden ilişki yaşamaya başladı. Ancak görüntüleri ifşa edince kendisini cezaevinde buldu. 

Kıbrıs'ta turist olarak bulunan evli ve aynı zamanda bir çocuk babası olan Salih S. isimli adamın bir süre önce sosyal medya hesabı üzerinden tanışmış olduğu Almanya'da yaşayan yine evli ve çocuk sahibi olan bir kadınla konuşmaya başladığı öğrenildi. İkili bir süre boyunca Whatsapp üzerinden konuşmaya başladı. 

Whatsapp üzerinden birbirlerine müstehcen görüntülerini göndermeye başladılar. Ancak Salih C. isimli adamın bu görüntüleri kaydetmesi ile birlikte kötü süreç başladı. 

GÖRÜNTÜLERİ KADININ AİLESİ İLE PAYLAŞTI

İkili arasında bir süre sonra anlaşmazlık yaşanmaya başladı. İddialar doğrultusunda evli kadın ilişkiyi sonlandırarak bir daha görüşmek istemediğini belirtti. Bunun üzerine Salih C. isimli adam kaydetmiş olduğu görüntüleri intikam amacıyla kullanmaya başladı. Kadının özel görüntülerini yine sosyal medya üzerinden bulduğu kadının eşi ve diğer akrabaları ile paylaşmaya başladı. Görüntüleri kadının yakın akrabalarına ve ailesine gönderdi. Bunun ardından ailesi ile sorun yaşayan kadın polise giderek konu hakkında şikayetçi olduğunu dile getirdi. Polis konu hakkında zaman kaybetmeden soruşturma başlattı. Ardından Kıbrıs'ta bulunan adamın gözaltına alındığı öğrenildi. Hakim karşısına çıkan  zanlı ise özel hayatın gizliliğini ihlal etme suçundan dolayı tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

kıbrıs yasak aşk ceza evi