Yasak Aşk Cinayeti! Kadın 'Kocam Evde Yok Gel' Diye Mesaj Attı, Oğlu Öldürdü

TAKİP ET

Adana'da dün işlenen cinayette 14 yaşındaki çocuk tarafından öldürülen Ali Genç'in çocuğun annesiyle yasak aşk yaşadığı ve bu nedenle çocuğun olduğu iddia edildi. Gözaltına alınan anne ve baba cinayete azmettirmekten 14 yaşındaki çocukta adam öldürmekten tutuklandı. Polis Tarafından gözaltına alınan anne ve baba suçlamaları kabul etmezken bulunan güvenlik kamerası görüntülerinde anne ve babanın çocuğu olay yerine götürdü Hatta babanın çocuğun vuracağı kişiyi gösterdiği net olarak görünüyor.

Adana’da dün işlenen cinayette 14 yaşındaki çocuk tarafından öldürülen Ali Genç’in çocuğun annesiyle yasak aşk yaşadığı ve bu nedenle çocuğun olduğu iddia edildi. Gözaltına alınan anne ve baba cinayete azmettirmekten 14 yaşındaki çocukta adam öldürmekten tutuklandı. Polis Tarafından gözaltına alınan anne ve baba suçlamaları kabul etmezken bulunan güvenlik kamerası görüntülerinde anne ve babanın çocuğu olay yerine götürdü Hatta babanın çocuğun vuracağı kişiyi gösterdiği net olarak görünüyor.

Adana'da 14 yaşındaki çocuğun işlediği cinayet gündeme bomba gibi düştü. Öldürülen Ali Genç isimli şahsın çocuğun annesiyle yasak aşk yaşadığı ve bu nedenle çocuk tarafından öldürüldüğü iddia edildi. 4 yaşındaki çocukla birlikte anne ve babada tutuklanırken,  anne ve babanın çocuğu Cinayet işlemeye götürdüğü anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

14 YAŞINDAKİ ÇOCUK KATİL OLDU

 Adana Yüreğir ilçesi Haydaroğlu Mahallesi Karataş Caddesi 233 Sokak girişinde 21 Eylül Akşamı yaşanan olayda iddiaya göre akşam saatlerinde pompalı tüfek saçmaları ile ağır yaralanan Ali Genç, Adana şehir hastanesine kaldırıldı. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı cinayet bürosu ekipleri Ali Genç’in hayatını kaybetmesinin ardından cinayeti işlediği iddia edilen 14 yaşındaki çocuğa evinin yakınında yakaladı. Yapılan Araştırma sonucunda 14 yaşındaki bir çocuk olduğu görülen katil zanlısının, Anne ve babasının olayla ilgili olabileceği düşünülerek anne ve baba gözaltına alındı. İlk ifadesinde anne olayla alakası olmadığını söylerken baba ise evde uyurken oğlunun diğer pompalı tüfek gittiğini arkasından giderek durdurmak istediğini fakat oğlunun gittiğini söylediği öğrenildi. Katil zanlısı 14 yaşındaki çocuk ise "Motosikletine binmek istedim. Beni tersledi ve itti. Daha sonra bana küfredince eve giderek pompalı tüfeği aldım ateş ettim"  ifadelerini kullandı.

"POLİS İNANMADI GÜVENLİK KAMERASI ARADI"
Anne baba ve çocuğun verdiği ifadeye inanmayan polis ekipleri ailenin evi etrafında ve olay yerinde güvenlik kamerası görüntüsü arada. Polis ekiplerinin yaptığı Araştırma sonucunda ailenin kaldığı Apartmanı güvenlik kamerası görüntüleri bulundu. Görüntülerde,  çocuk Anne ve babası ile birlikte Asansörden iniyor elinde pompalı tüfekle önde giderken anne ve baba işte arkada birlikte ilerliyor. Olay yerine geldiklerinde ise Ali Genç Motosiklet ile geçiyor ve baba çocuğa kimi vurması gerektiğini gösteriyor.

adana cinayet son dakika azmettirme çocuk son dakika haberi