Yasak aşk cinayeti! Eşinin kardeşini öldürdü! 'Namusumu temizledim' dedi

TAKİP ET

3 çocuk annesi olan Hülya Balıkan, yasak aşk yaşadığı ve kendisini cinsel içerikli videolarını dağıtmakla tehdit eden kayınbiraderi Ferdi Balıkan'ı sokağın ortasında silahla vurarak öldürdü.

Balıkan, "Namusumu temizledim" diyerek olay yerinde teslim olurken; Ferdi Balıkan'ın genç kadın ile görüşebilmek için Diyarbakır'dan Şanlıurfa'ya geldiği, tehditler ile buluşmayı ayarladığı ve bir araya gelir gelmez öldürüldüğü ifade edildi.

Paşabağı Mahallesi'nde evli ve 3 çocuk annesi Hülya Balıkan, eşinin kardeşi Ferdi Balıkan'la ilişki yaşadı. Ferdi Balıkan, ilişkileri sırasında kamerayla kayıt altına aldı. Olayın ortaya çıkmasının ardından Hülya Balıkan, eşi ve çocuklarıyla birlikte, 3 ay önce Diyarbakır'a yerleşti.

DİYARBAKIR'DAN ŞANLIURFA'YA GELMİŞ

Ferdi Balıkan, şehir değiştiren yengesini beraber olmaya zorladı ve çektiği görüntüleri sosyal medyada yaymakla tehdit etti. Tehditlerin ardından Hülya Balıkan; Diyarbakır'dan Şanlıurfa'ya gelerek kayınbiraderi ile görüştü.

"BEN DAHA NİYE YAŞIYORUM?"

Hülya Balıkan, buluşma yerine gelen kayınbiraderine yanında getirdiği silah ile peş peşe ateş etti. Vücuduna isabet alan kurşunlar ile yere düşen Balıkan, olay yerinde yaşamını yitirdi. Mahallede korku dolu anlara sebep olan olay esnasında Hülya Balıkan, kayınbiraderinin cansız bedeninin başında bekleyerek çevredekilerden polise ihbar etmesini istedi. 3 çocuk annesi olan kadın bu esnada, "Beni yuvamdan, kocamdan etti. Ben daha niye yaşıyorum? Namusumu temizledim" diyerek bağırdı.

EMNİYETTE İŞLEMLERİ SÜRÜYOR

Hülya Balıkan ihbarın ardından olay yerine gelen polis ekiplerine elindeki silahı bırakarak teslim oldu. Sağlık ekipleri yaptığı kontrolde Ferdi Balıkan'ın olay yerinde öldüğünü tespit ederek ölü bedenini otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.