Yasak Aşk Cinayeti! Dizilerden Görüp Cinayetin İzlerini Silmek İçin Cesedi Çamaşır Suyu ile Yıkamışlar

TAKİP ET

Kütahya'daki asansör tamircisi cinayetine ilişkin yürütülen soruşturmada gözaltına alınan tamircinin eşi ve onun sevgilisi olduğu iddia edilen gencin ormanlık alana attıkları seti kısa sürede sürmesi için çamaşır suyu ile yıkadıkları gün yüzüne çıktı.

Kütahya il jandarma komutanlığı ekipleri tarafından 3 Şubat'ta Hisarcık ilçesi kurtdere köyü yakınlarında Akyol mevkisinde avlamaya giden bir vatandaş tarafından terk edilen erkek cesedinin parmak izinden yola çıkılarak kimliği belirlendi. 

ASANSÖR TAMİRCİSİ ÇIKTI

Yapılan çalışmalar sonucunda cesedin Kütahya il merkezinde ikamet eden 60 yaşındaki asansör tamircisi Adnan Soysal’a ait olduğu tespit edildi. Soysal'ın boynunda bacak ve kollarında kırıkları olduğu belirlenirken öldürüldükten sonra söz konusu bölgeye atıldığı tespit edildi. Savcılık tarafından ifadesi alınan muhabbet iki buçuk yıllık eşi Fatma Soysal geçimsizlik nedeniyle yaklaşık 3 aydır kocası ile görüşmediğini iddia etti. Ayrıca Fatma Soysal'ın Adnan Soysal ile 4 evliliğini yaptığı da daha ortaya çıktı.

ÖZEL EKİP KURULDU

Kütahya il Jandarma Komutanlığı'nda cinayetinin aydınlatılması için özel ekip kuruldu ve muhtemel şüpheliler belirlenerek takibe alındı. Ekipsoruşturmayı genişleterek Fatma Soysal'ın 21 Ocak'ta eşinin maaşını bir bankanın ATM sinden çektiğini ve savcılar verdiği ifadesinde çelişkili olduğunu tespit etti. Tanık ifadeleri ve elde edilen deliller e göre Yunusemre Mahallesi'ndeki bir eve kapatılan Adnan Soysal'ın yaklaşık 15 gün darp edildiği işkenceye maruz kaldığı ve bu nedenle hayatını kaybettiği anlaşıldı. Onun üzerine Fatma Soysal ve sevgilisi olduğu öne sürülen 27 yaşındaki Mesut k. gözaltına alındı. 

SOPAYLA DÖVEREK ÖLDÜRÜLDÜĞÜ İDDİASI

Sorguya alınan  Mesut K, Çok uzun süreden beri Fatma Soysal ile ilişkisi olduğunu söyledi. Fatma Soysal'ın Adnan soysalı sopayla döverek öldürdüğünü öne süren Mesut K., "Adnan öldükten sonra kıyafetlerini yaktık. 26 Ocak gecesi cesedi  abimin kamyonetiyle Hisarcık ilçesindeki ormanlık alana götürdük. Hem iz  kalmaması hem de kısa sürede çürüyerek yok olması için cesedin her tarafına  çamaşır suyu döktük. Fatma bunu televizyonda yayınlanan kriminal dizilerden ve  internetten öğrenmiş. Daha sonra eve gelerek iz kalmaması için temizlik yaptık,  duvarları boyadık ve evi boşalttık." dedi. 
Diğer yandan çamaşır suyu dökülmesi nedeniyle ormandaki vahşi hayvanların csd yaklaşmadığı da tespit edildi. Kocasını öldürdüğü iddia edilen Fatma Soysal suçlamaları kabul etmedi.

son dakika kütahya cinayet yasak aşk cinayeti son dakika haberi