Yasak Adaya Girdi Sonu Feci Oldu

TAKİP ET

Hindistan'da bulunan yasak bir adaya giren Amerikalı turistin bölgede bulunan yerliler tarafından vurularak feci şekilde öldürüldüğü ortaya çıktı.

Hindistan'da bulunan yasak bir adaya giren Amerikalı turistin bölgede bulunan yerliler tarafından vurularak feci şekilde öldürüldüğü ortaya çıktı. 

Hindistan'da bulunan bir ada yerlilerin yaşam alanı olduğu için ve bölgede vahşi bir hayat sürüldüğü için girişlerin yasak olduğu ifade edildi. Bölgeye gitmenin yasak olmasından dolayı adada yaşayan yerliler yabancı kişileri fark etmeleri halinde öldürdüklerini belirtmişlerdi. Ancak geçtiğimiz günlerde bölgeye tatile giden bir Amerikalı turistin yasaklı bölgeye girmesinin ardından feci şekilde vurularak öldürüldüğü öğrenildi. 

Polis tarafından yapılan araştırmalar sonrasında turistin adanın yasaklı olduğunu bildiği ve gitmek konusunda ısrarlı davrandığı tespit edildi. Araştırmaların ardından turistin adaya gitmesi için 7 farklı balıkçı ile irtibata geçtiği ve bunun ardından yardım aldığı öğrenildi. Polis tarafından balıkçıların gözaltına alındıkları öğrenildi. 

ÖLDÜRÜLEN TURİST İÇİN İNCELEMELER BAŞLATILDI

Hintli yetkililer tarafından normal şartlar altında adaya girişlerin yasaklandığı ifade ediliyor. Büyükelçilik ile bu konu hakkında iletişime geçildi. Yardım edenlerin yargılanması bekleniyor. Bölgede yaşayan yerli halkın dışarıdan gelen kişilere saldırdıkları ve öldürmek istedikleri biliniyor. ABD'li turistin vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Bunun ardından olayın ardından polis tarafından yapılan çalışmalarda turistin cesedine ulaşıldığı öğrenildi. Konu hakkında çalışmaların devam ettiği belirtildi. 

hint adası yerli halk turist öldürüldü