Yarışmacısını azarlayan Mehmet Yalçınkaya'dan çok özel itiraf

TAKİP ET

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye yarışması izleyici tarafından büyük bir ilgiyle takip edilirken son olarak Şef Mehmet Yalçınkaya'nın yarışmacılar arasından Furkan'ı azarlayarak ağlatması kanala ceza getirmişti.

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye yarışması izleyici tarafından büyük bir ilgiyle takip edilirken son olarak Şef Mehmet Yalçınkaya’nın yarışmacılar arasından Furkan’ı azarlayarak ağlatması kanala ceza getirmişti. RTÜK, yarışmacının azarlanarak ağlamasına sebep olunduğu görüntülere ‘İnsan onurunu zedeleyici’ olduğu gerekçesiyle para cezası vermişti. Yarışmanın dün akşam yayınlanan bölümünde Furkan’ın elenmesinin ardından Şef Mehmet Yalçınkaya’dan özel bir itiraf geldi.

Kanala Para Cezası Kesildi

MasterChef Türkiye yarışmasının jüri üyeleri arasında olan Şef Mehmet Yalçınkaya, yemeğini tamamlayamayan Furkan’ı azarlamış ve ağlatarak stüdyoyu terk etmesine sebep olmuştu. Bu görüntülerin ardından harekete geçen RTÜK ise kanala para cezası kesmişti. Söz konusu olay izleyiciden de büyük tepki almış ve sosyal medyanın gündemine oturmuştu.


Furkan Yarışmadan Elendi

Yarışmanın dün akşam yayınlanan yeni bölümünde ise yine bir veda yaşandı. Eleme turuna kalan Barbaros, Uğur ve Furkan üçlüsünden yarışmaya veda eden isim Furkan oldu. Furkan’ın vedasıyla duygusal anlar yaşanan yarışmada Mehmet Yalçınkaya’dan çok özel bir itiraf geldi.

Ailesinden Tepki Almış

Yarışmanın ilk bölümlerinde yaşanan bağırma olayıyla ilgili bir itirafta bulunan Şef Mehmet Yalçınkaya, Furkan’a göstermiş olduğu tepkisinden dolayı neredeyse kendi ailesinden bile tepki aldığını itiraf etti. Furkan’ın ustaya saygılı biri olduğunu söyleyen Mehmet şef, yaşanan o olayın ardından tek kelime dahi etmediğini söyledi ve ‘Sen bu meslekte olursun ve yürürsün’ ifadelerine yer verdi. 

 

masterchef türkiye furkan mehmet şef tv8