Yalova'da Kan Donduran Olay! 13 Günlük Öz Evladının Mamasına Karınca İlacı Koyup Zehirledi

TAKİP ET

Yalova'da 13 günlük bebeğini karınca ilacıyla zehirlediği ortaya çıkan cani baba tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yalova’da 13 günlük bebeğini karınca ilacıyla zehirlediği iddia edilen baba, annenin ihbarı üzerine polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak tutuklandı. Cani baba, emniyette vermiş olduğu ifadede suçunu itiraf etti.


Mamasına Karınca İlacı Koyarak Zehirledi

Olay, 9 Kasım 2021 tarihinde Yalova’da meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 41 yaşındaki Baba S.O., ve 36 yaşındaki anne Türkan O., arasında şiddetli geçimsizlik vardı. Üçüncü bebeklerinin dünyaya gelmesinin ardından baba S.O., eşi ve çocuklarına şiddet uyguluyordu. Anne Türkan O., şiddet sonrası eşi hakkında koruma kararı aldı. Yaşanan bu olaylar sonrası baba S.O’nun henüz 13 günlük olan çocukları E.E.O.'nun mamasına karınca ilacı koyarak kendi öz çocuğunu zehirlemek istediği iddia edildi.

Eşinin öz evladını mamasına zehir koyarak öldürmek istediğini söyleyen anne Türkan O., “Çocuğumuz doğduğu günden bu yana eşimin morali çok bozuktu. Sosyal medya hesaplarından da bu durumu dile getirmiş, adeta isyan etmişti. Şüpheli davranışları vardı. Bir gün kızımız mamasını yemek istemedi. Ben de şüphelendim büyük kızım mamayı satın aldığımız eczaneye götürdü. Eczacı mamayı incelerken bunun içine bir şey karıştırıldığını söyledi.

Kızım da ağlayarak beni arayıp durumu anlattı. Sonrasında hemen emniyete haber verdik. Ambulansla çocuğum hastaneye kaldırıldı ve bir gece yoğun bakım ünitesinde tedavi gördü. Ertesi gün çocuğumu bana teslim ettiler. Çok şükür durumu şu an iyi” şeklinde konuştu.


Çapraz Sorguda İtiraf Etti

Kan donduran olayı itiraf eden cani babanın, emniyette verdiği ifadeyi dile getiren anne şunları söyledi: "Bizi emniyete götürüp sorguya aldılar. İfadesinde eşim suçunu kabul etti. Sarhoş olduğundan dolayı yaptığını itiraf etti. En ağır cezayı almasını istiyorum. Benim ve çocuklarımın yaşadığı şiddetten bunaldım bıktım artık. Daha önceden de çocuklarıma şiddet uyguladı."

Kendi öz evladının mamasına zehir koyarak öldürmek suçuyla cezaevine gönderilen cani babanın sosyal medyasından yapmış olduğu paylaşımlar şoke etti. Sadece sosyal medyada değil, whatsapp durumundan da benzeri paylaşımlar yapan cani baba paylaşımında, “Tam rahat edelim derken çocuk ayak bağı gibi dolandı ayaklarıma. Aldık başa belayı”, “40'tan sonra bulduk belayı” ifadelerini kullandı. Anne Türkan O., eşinin whatsapp ve sosyal medya paylaşımlarını Cumhuriyet Savcılığına iletti.


“Nasıl Bir Caniliktir” 

Yaşanan olay hakkında konuşan minik bebeğin dayısı Bayram A., “Olayın başından sonuna kadar ablamın yanındaydım. Gördüklerim duyduklarım inanması çok zor. İnsanın yapacağı bir şey değil. 2 karış bebekten ne istenir? Nasıl bir caniliktir? En ağır cezayı almalı” diyerek tepkisini dile getirdi.


 

yalova 13 günlük bebek karınca ilacı