Yalova'da hatalı sollama 2 can aldı, 3 kişi yaralandı

TAKİP ET

Yalova'nın Teşvikiye beldesi Şenköy geçişinde, korkunç bir trafik kazası meydana geldi. Sürücüsünün hatalı sollama yaptığı otomobil, karşı yönden gelen başka bir araçla çarpıştı. Bu çarpışma sonucunda kaza yapan araçlara çarpmamak için çevik bir hareketle manevra yapan cip ise kontrolü kaybederek takla attı. Kazada hatalı sollama yapan otomobildeki bir çift ile diğer araçlarda bulunan 3 kişi yaralandı.

Kaza, saat 18.45 sıralarında Armutlu kara yolu Çınarcık ilçesi Teşvikiye beldesi Şenköy geçişinde meydana geldi. Sezai Selçuk (65) idaresindeki 34 EMF 078 plakalı otomobil, sürücüsünün dikkatsizce ve hatalı bir şekilde sollama yapması sonucu karşı yönden gelen 34 EC 174 plakalı otomobille korkunç bir çarpışmaya neden oldu. Kaza esnasında, çarpmamak için ani bir manevra yapan 34 EMA 679 plakalı cip ise kontrolü kaybederek yoldan çıkarak takla attı.

Olay yerine hemen yetişen çevredeki vatandaşlar, yaralıların yardımına koştu ve durumu hemen sağlık ekiplerine bildirdi. Jandarma ve sağlık ekipleri kısa sürede olay yerine intikal etti. Yaralı 4 kişi, ilk müdahaleleri olay yerinde yapıldıktan sonra çeşitli hastanelere kaldırıldı. Ancak kazaya neden olan sürücü Sezai Selçuk, maalesef olay yerinde hayatını kaybetti. Araçta yolcu koltuğunda bulunan eşi Neriman Selçuk ise hastaneye kaldırıldı, ancak doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.

Kazanın Şahidi Yalova Valisi Muammer Erol!

Kazanın şiddetiyle Yalova Valisi Muammer Erol da olay yerinden geçerken durumu fark etti ve yetkililerden bilgi aldı. Yaşanan bu elim kaza sonucunda hayatını kaybeden sürücü Sezai Selçuk için adli makamlar soruşturma başlattı.

Kazanın neden olduğu acılarla birlikte yetkililer, trafik güvenliği ve dikkatli sürüş konusundaki önemli uyarıları bir kez daha hatırlattı. Tüm sürücülerin dikkatli ve sorumlu bir şekilde trafiğe çıkmaları, kural ihlallerinden kaçınmaları ve her zaman trafik güvenliğine özen göstermeleri hayati önem taşıyor."

Yalova ölüm haberi trafik kazası