Yalnız Adam Sokaklara Astığı İlanla Kendisine Eş Arıyor!

TAKİP ET

Ordu'nun Ünye ilçesinde Ferhat Kara isimli bir adam eşini kaybettikten sonra yalnızlıktan bunalınca sokaklara astığı ve kriterlerini belirttiği ilanlarla birlikte kendisine eş aramaya başladı.

Ordu'nun Ünye ilçesinde bir süredir yalnız olan adam 8 sene önce eşini kaybetti. Eşini kanserden kaybettikten sonra İstanbul'da 3 çocuğu ile yalnız kalan adam memlekete dönmek istedi. Yıllar sonra Ordu'nun Ünye ilçesine dönen adam bir süre sonra evlenmek ve yalnızlığını dindirmek istedi.

Yakın çevresine defalarca evlenmek istediğini söyledi. Ancak buna rağmen bir türlü kendisi için uygun eş adayını bulamadı. Süreci hızlandırmak için ise akıl almaz bir yönteme başvurdu. Eş aradığını belirten kriterlerini söylediği bir yazı hazırladı. Bu yazıyı ilana çevirerek memleketinde bulunan sokaklara asmak istedi. İlanla eş arayan adam ise yalnız kalmak istemediğini her fırsatta dile getiriyor. 

İLANDA KRİTERLERİNİ YAZDI

Kendisinin emekli olduğunu ve evlenmek için her yolu denediğini ancak başarılı olamadığını dile getiriyor. İlan sayesinde daha çok kişiye ulaşabileceğini ve bununla birlikte kısa sürede evlenebileceğini düşünüyor. Pek çok kişi ise sokaklara asılmış olan ilanı görünce büyük bir şaşkınlık yaşıyorlar. 

Ferhat Kara isimli adam ' İstanbul'da uzun yıllar inşaat işçisi olarak çalıştım ve sonunda emekli oldum. 8 yıl önce ise kanserden eşimi kaybettim. Evde yalnızım. Kendimi idame ettiremiyorum. Bu ilan sayesinde evleneceğim kişiyi bulacağım' ifadelerini kullandı. Çocuklarının evlenmesini istemediğini sile getiren Ferhat Kara yalnızlığın kendisini çok zorladığını ve bu ilanla evlenebileceğine inandığını belirtti. 

ordu ilan