Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ eşinin ayaklarını yerden kesti

TAKİP ET

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ eşi Başak Dizer'e aldığı hediye ile gündeme bomba gibi düştü.

2016 yılında hayatlarını birleştiren Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer çifti ünlüler camiasında örnek çift olarak gösteriliyor. Mutlu evlilikleri ile gündemden düşmeyen çift hakkında ihanet dedikoduları gündemi kasıp kavurmuştu. Kıvanç Tatlıtuğ’un evlenmeden önce dünyaca ünlü manken Sara Sampaio ile bir reklam projesinde yer almıştı. İkili arasında yıllar sonra aşk dedikoduları çıktı. İhanet ile ilgili çıkan dedikoduları sert bir dille yalanlayan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, bu dedikoduların çıkmasına sebep olan kişilere dava açacağının altını çizmiş güzel eşi Başak Dizer ile Londra’ya tatile çıkmıştı.

Eşinin ayaklarını yerden kesti

Bir süredir aynı aracı kullanan Başak Dizer’in aracı yenilemek isteyen yakışıklı oyuncu Tatlıtuğ, sıfır kilometre Land Rover Discovery marka cipin siparişini verdi. Eşi için Land Rover Discovery marka araca 900 bin TL ödediği öğrenildi. Başak Dizer'in eşinin bu jesti karşısında büyük mutluluk yaşadığı öğrenildi. Gözde çift gecelerde yeni araçlarıyla görüldü. Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ lüks araçlara düşkünlüğü ile biliniyor. Evlerinin otoparkında Ferrari 348, Range Rover, Ford Raptor marka araçları bulunan çiftin koleksiyonuna böylece bir yenisi eklenmiş oldu.

Kıvanç Tatlıtuğ kimdir

Kıvanç Tatlıtuğ 27 Ekim 1983 yılında Adana'da doğmuştur. Türk oyuncu ve eski mankendir. Edirneli bir anne ile Bosna-Hersek kökenli Adanalı bir babadan dünyaya gelmiştir. 2002 yılında Best Model of Turkey ve ardından da Best Model of the World seçilmesiyle adını duyurmuştur. Fakat adını 2005'te başlayan oyunculuk kariyeriyle sağlamıştır. İlk olarak Gümüş adlı dizide canlandırdığı Mehmet karakteriyle adından söz ettiren Tatlıtuğ, ardından Menekşe ile Halil adlı dizide Halil karakterini canlandırmıştır. Asıl çıkışını ise Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanından uyarlanan Aşk-ı Memnu ile yaptı. Behlül karakterini canlandırdığı dizide, başrolü Beren Saat ile paylaştı. 2010'da 4 bölümlük konuk oyuncu olarak Ezel dizisinde oynadı ve bu dizide Sekiz karakterini canlandırdı.2011-2013 yılları arasında ise Kuzey Güney adlı dizide Kuzey rolünü oynamıştır. Kurt Seyit ve Şura dizisinde, Farah Zeynep Abdullah ile başrolü paylaşmıştır. 22 Kasım 2018 tarihinde Show Tv’de yayınlanan Çarpışma dizisinde Kadir karakterini canlandırdı. 19 Şubat 2016 tarihinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer, 40 kişinin katıldığı, Paris’teki Türk Büyükelçiliği’nde düzenlenen nikâh töreniyle evlendi.

kıvanç tatlıtuğ başak dizer hediye