Yağlı Güreşte Dayak Skandalı! Rakibini Yenen Pehlivanı Sopalarla Dövdüler

TAKİP ET

Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde rakibini yenen pehlivan sopalı yumruklu saldırıya uğradı. Rakibini yendiği için sopalar ve yumruklarla saldırıya uğrayan pehlivan hastaneye kaldırıldı.

Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde rakibini yenen pehlivan sopalı yumruklu saldırıya uğradı. Rakibini yendiği için sopalar ve yumruklarla saldırıya uğrayan pehlivan hastaneye kaldırıldı.

Olay, Edirne’de 656’ıncı Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinin devam ettiği etkinlikte yaşandı. Etkinlikler devam ederken 30 derecelik sıcak havada yapılan müsabakalarda skandal bir olay yaşandı. Müsabakalar esnasında zaman zaman hakem ve kule arasında da tartışmalar yaşanıyordu. Yine güreşlerin yapıldığı anda ilk tartışma Başpehlivanlık Kategorisinde güreşen ve puanlamaya kalan Ali Gürbüz ve Serhat Gökmen’in güreşinin ardından başladı. Güreşi Ali Gürbüz’ün kazanmasının ardından güreşçilerin gittiği soyunma odasında bir grubun tepkisi üzerine seyirciler ve güreşçiler arasında gerginlik çıktı. Tribünlerden dışarıya kadar taşan gerginlik Çevik Kuvvet Şube Ekiplerinin müdahalesi ile yatıştı. 

RAKİBİNİ YENDİ DAYAK YEDİ

Bir diğer gerginlik ise Er Meydanı’na çıkan ve Küçük Orta Küçük Boy kategorisinde Deniz Yasak isimli güreşçinin rakibi Gökhan Gökçe’yi yenmesi üzerine başladı. Gelen iddialara göre, rakibine yenilen Gökhan Gökçe, soyunma odasında kendisini yenen rakibi Deniz Yasak’a paspas sopasıyla saldırıda bulunarak güreşçiyi göğsünden ve ağzından yaraladı. Olayı gören vatandaşların tepkisi üzerine Çevik Kuvvet polisleri kavgaya müdahale etti. Tartışma son bulurken saldırı sonucunda göğsünden ve ağzından yaralanan Deniz Yasak, bölgede bekletilen ambulansla Sultan 1’inci Murat Hastanesine kaldırıldı. Olay sonrasında polis ekipleri saldırgan Gökhan Gökçe ve beraberinde 3 kişiyi gözaltına aldı.