Yabancıya Gitmesin Dedi, Kızından Oldu..

TAKİP ET

Adana'da 18 yaşından küçük kızını yine aileden birileri ile nişanlayan anne kızının evden kaçması üzerine kendisini 'Kızım yabancıya gitmesin' diyerek savundu.

Adana'da bir aile tarafından zorla nişanlandırılan henüz çocuk yaştaki genç kızın evden kaçtığı öğrenildi. ailenin ise savunması büyük şaşkınlığa sebep oldu. 16 yaşındayken 14 yaşında olan dayısının oğlu ile nişanlandırıldığı ve bu olmayınca 17 yaşında halasının torunu ile nişanlandırıldığı ortaya çıktı. Bunun üzerine bir süre önce evden kaçtığı ve 4 gündür ailenin kızlarından haber alamadıkları belirlendi. 

Genç kızın annesi Gülay Hançer ise kızına ulaşamadığı için son derece endişeli olduğunu belirtti. Yaptığı açıklamalarda 'Kızım ile kaç gündür iletişime geçemedik. Bir yerde öldürülüp atılmasından korkuyorum' diyerek korku içerisinde gözyaşı döktüğü öğrenildi. 

YABANCIYA GİTMESİN İSTEMİŞLER!

Meslek lisesi ikinci sınıf öğrencisi olan genç kızın okula gitmek için evden çıktığı ve bir daha geri gelmediği öğrenildi. Anne ve baba polise kızlarının bulunması için başvuruda bulundular. 

Kız annesi olan Gülay Hançer ise açıklamalarında 'Kızımı önce dayısının oğlu ile nişanladık ancak kendisinden küçük olduğu için istemedi. Sonrasında ise halasının torunu ile nişanladık. Ayrıldıktan sonra kızımı okuması için okula yazdırdım. Kızımın yabancıya gitmesini istemedik. Ama şimdi kızımın hayatından endişe ediyorum' diyerek şaşırtan açıklamalarda bulundu. Konu hakkında soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Öncelik olarak genç kızın bulunması adına çalışmaların yapılması bekleniyor. Annenin kızı için kullandığı cümleler ise büyük şaşkınlığa sebep oldu. 

kuzeniyle nişanlandı kaçtı