Yaban Domuzu Ortalığı Savaş Alanına Çevirdi: 2 Yaralı

TAKİP ET

Muğla'nın Bodrum ilçesinde meydana gelen olayda, aniden yola fırlayan yaban domuzu nedeniyle ortalık savaş alanına döndü.

Aniden yola fırlayan yaban domuzunun neden olduğu kazada, 3 araç birbirine girdi. Kazada 2 kişi yaralandı. Konacık Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda seyreden kamyonetin önene aniden yaban domuzu fırladı. Domuzu fark eden kamyon sürücüsü ani fren yaparak kamyonu durdurmaya çalışsa da domuza çarptı.

Arkadan seyreden diğer kamyon ise aniden yavaşlayınca aynı yönde seyreden 48 AKG 364 plakalı motosiklet de kamyona çarparak sürüklendi.

Çevredeki vatandaşlar tarafından 112 Acil Çağrı Merkezi'ne kazanın ihbar edilmesinden sonra kaza mahalline çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Trafik kısa bir süre araç trafiğine kapatılırken, kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Fulya Ç. ve arkasında seyahat eden Selamet T., sağlık ekiplerinin kaza mahallindeki ilk müdahalesinden sonra Bodrum Devlet Hastanesi'ne nakledildi. Yaralıların hayati riskinin bulunmadığı öğrenildi. Kazada telef olan domuzu ekipler yoldan kaldırdı.

Polis ekipleri tarafından kazayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor. 

Muğla Bodrum Trafik Kazası