WhatsApp'ta Bu Zorunluluk Son Buluyor!

TAKİP ET

Telefonunuzda kayıtlı olmayan bir kişi ile WhatsApp görüşmesi yapılamaması WhatsApp'ın kurulduğu günden beri süregelen ve kullanıcılar tarafından sorun olarak algılanan zorunlu bir uygulaması.

Telefonunuzda kayıtlı olmayan bir kişi ile WhatsApp görüşmesi yapılamaması WhatsApp’ın kurulduğu günden beri süregelen ve kullanıcılar tarafından sorun olarak algılanan zorunlu bir uygulaması.

WhatsApp yeni bir güncelleme ile bu zorunluluğa bir son vermeye hazırlanıyor. Bu güncelleme ile birlikte kullanıcılar, ilgiliyi kişiyi telefon rehberlerine eklemeden WhatsApp görüşmesi yapabilecek. Ancak WhatsApp görüşmesinin bu koşullarda yapılabilmesi için karşı tarafında WhatsApp kullanıcısı olması gerekiyor.

WhatsApp’a gelecek güncellemenin önemli avantajlarından biride karşı tarafın WhatsApp kullanıcısı olup olmadığının kullanıcılar tarafından kontrol edilmesi olacak.

WhatsApp’ın kullanıcılar açısından önemli bir avantaj içeren bu güncellemesi kademeli olarak kullanıcıların hizmetine sunuluyor. Kullanıcılar, WhatsApp’ın en yeni sürümünü cep telefonlarına indirdikleri zaman bu güncellemeyi otomatik olarak kullanmaya başlayacaklar.  

           

WhatsApp güncelleme son dakika