Whatsapp İhbar Hattına Gelen Cinli Mesaj Şoke Etti!

TAKİP ET

Tokat'ın Turhal belediyesi tarafından açılan Whatsapp ihbar hattına yapılan ihbarların son derece ilginç olması çalışanları şaşırttı.

Tokat'ın Turhal belediyesi tarafından açılan Whatsapp ihbar hattına yapılan ihbarların son derece ilginç olması çalışanları şaşırttı. 

Tokat'ın Turhal ilçesinde belediye tarafından vatandaşların istek ve şikayetlerinin belirlenmesi için açılan whatsapp ihbar hattına gelen mesajlar ağızları açık bıraktı. Son zamanlarda iletişim amacı ile kurulan sistemin pek çok saçma mesajı da beraberinde getirdiği öğrenildi. 

Gelen mesajların incelenmesinin ardından bir kadının 'çocuğum çok fazla ağlıyor onu nasıl susturabilirim' dediği öğrenildi. Bir başka mesajda ise uzun zamandır kendisinin cinler ve masonlarla birlikte yaşadığını ve bu durumda kendisinin köle olarak kullanıldığının belirtilmesi büyük şaşkınlığa sebep oldu. 

ÇALIŞANLAR BÜYÜK ŞAŞKINLIK YAŞADILAR

Turhal belediyesi tarafından hazırlanan whatsapp hattı üzerinden şikayetler doğrultusunda hizmetlerin gerçekleştirilmesi amaçlanmıştı. Ancak ilginç ihbarların gelmesi çalışanlarında büyük şaşkınlıklar yaşamasına sebep oldu. Bir vatandaşın yapmış olduğu ihbar ise büyük şaşkınlık yarattı. Göndermiş olduğu mesajda bir süredir cinlerle ve masonlarla birlikte yaşadığını ve onların kendisini köle gibi kullandıklarını anlattı. Çalışanlar ise vatandaşlardan daha duyarlı olmaları konusunda uyarılarda bulunuyor. Çocuğunu sakinleştiremeyen, köpeği ile ilgilenmekte zorluk çeken vatandaşların dahi ihbarda bulunduğu belirlendi. Cinlerle yaşadığını iddia eden bir kişinin ise sürekli mesaj atıp görüntü attığı sonrasında ise engellediği belirtildi. Vatandaşlara bu tür asılsız ihbarlar sonrasında kaliteli hizmet vermenin mümkün olmadığı belirtilirken özellikle böyle davranılmaması gerektiği dile getirildi. 

tokat turhal whatsapp ihbar hattı cinli mesaj