WhatsApp, Android Kullanıcılarını Yaptığı Değişiklikle Kızdırdı!

TAKİP ET

Kullanıcılarına daha iyi hizmet vermek ve onları memnun etmek için daha kabiliyetli hale gelmeye çalışan WhatsApp, değişimlerini sürdürüyor.

Kullanıcılarına daha iyi hizmet vermek ve onları memnun etmek için daha kabiliyetli hale gelmeye çalışan WhatsApp, değişimlerini sürdürüyor. Kullanıcılarına daha rahat bir deneyim sağlamak için WhatsApp’ı daha esnek hale getirmeye çalışan geliştiriciler, yeni özellikler entegre etmeye çalışıyorlar. WhatsApp bazen de öyle değişiklikler yapıyor ki kullanıcılarını gerçekten kızdırıyor. WhatsApp, Android sürümü için üzerinde çalıştığı ve kullanıcıların işine çok yarayacağı için sabırsızlıkla beklediği yenilik WhatsApp’tan kaldırıldı.

WhatsApp’ın hiçbir açıklamaya gerek duymadan Android sürümünden karanlık modu kaldırmasına kullanıcılar tepki gösterdi.

Mobil uygulamasına kazandırdığı yeni özellikler ile gündeme gelen popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, bu sefer Android sürümünden kullanıcıların işine çok yarayan bir özelliği kaldırmasıyla gündeme geldi.

WhatsApp’ın, Android sürümü için karanlık mod özelliğini kaldırmasının gerekçesiyle ilgili net bir bilgi henüz yoktur. Ancak geliştiriciler tarafından tespit edilen kritik bir hata dolayısıyla kaldırılmış olabileceği tahmin ediliyor.  

WhatsApp Android mobil uygulama karanlık mod son dakika haber