Vücudunda Kesik, Yüzünde Morluklar Vardı! Parkta Yanına Buz Kalıbı Konmuş 2 Aylık Bebek Cesedi Bulundu

TAKİP ET

Gaziantep'te bir parkta bulunan 2 aylık bebek cesedi görenlerin kanını dondurdu. Kız bebek olduğu belirlenen cesedin yüzünde morluklar ve vücudunda kesikler olduğu belirlendi.

Gaziantep’te bir parkta bulunan 2 aylık bebek cesedi görenlerin kanını dondurdu. Kız bebek olduğu belirlenen cesedin yüzünde morluklar ve vücudunda kesikler olduğu belirlendi. 

Olay, Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, ilçede yer alan bir parkta bulunan ve 2 aylık olduğu belirlenen bir kız bebek cesedi görenleri dehşete düşürdü. Bebek cesedinin yanına bırakılmış buz kalıbı olduğu belirtildi.

VÜCUDU ÇİZİK, YÜZÜ MOR HALDE BULUNDU

Gaziantep Şahinbey ilçesinde bulunan 2 aylık kız bebek cesedini bulanların büyük şok yaşadığı öğrenilirken bebeğin yanında bir adet buz kalıbı olduğu ve cesedin battaniyeye sarılı şekilde bulunduğu öğrenildi. Öte yandan 2 aylık olduğu düşünülen kız bebeğin yüzünde morluklar ve vücudunun çeşitli yerlerinde kesikler tespit edildi. Cesedi bulan vatandaşlar polis ekiplerine ihbarda bulunurken olay yerine gelen polis ekipleri inceleme başlattı. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından minik bebeğin cesedi ölüm nedeni belirlenmek üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Polis ekipleri bebeğin cesedini parka bırakan şahıs veya şahısları arama çalışması başlattı.

 

Gaziantep Parkta bulunan kız bebek cesedi 2 Aylık kız bebek