Volkan Demirel'den Kayserisporlu Futbolculara Tünelde Şok Sözler!

TAKİP ET

Fenerbahçe, Süper Lig 4. hafta karşılaşmasında Kayserispor'a 3 – 2 mağlup olunca sinirli hareketleriyle dikkat çeken Volkan Demirel'in soyunma odası koridorlarında sarı kırmızılı oyunculara söylediği sözlerin görüntüleri ortaya çıktı.

Fenerbahçe, Süper Lig 4. hafta karşılaşmasında Kayserispor’a 3 – 2 mağlup olunca sinirli hareketleriyle dikkat çeken Volkan Demirel’in soyunma odası koridorlarında sarı kırmızılı oyunculara söylediği sözlerin görüntüleri ortaya çıktı.   

Spor Toto Süper Lig karşılaşmasında Kadıköy’de Fenerbahçe’yi deviren Kayserisporlu futbolcular, hak ettikleri galibiyeti ve 3 puanı seyircisiyle beraber kutlamak için taraftarlarının bulunduğu tribünlere gitti.

Karşılaşmada forma şansı bulamayan Volkan Demirel ve Alper Potuk ise Kayserisporlu futbolcuların bu kutlamalarına tepki göstermiş ve sahaya girerek rakip takım futbolcularının üzerine yürümüştü.

Kayserisporlu futbolcular ile Volkan Demirel arasında yaşanan gerginlikte tecrübeli file bekçisinin sinirli olduğu gözlerden kaçmadı. Volkan Demirel’in, sarı kırmızılı futbolcularla olan gerginliği çıkış tünelinde de devam etti.   

Sinirlerini kontrol edemeyen Volkan Demirel, çıkış tünelinde sarı kırmızılı futbolcularla diyaloga girerek ‘’Sakin.. Sakin.. Şova gerek yok. Akıllı akıllı içeri girin... akıllı akıllı içeri girin... Şerefsizliğe gerek yok! Sadece bir maç kazandınız!’ şeklindeki sözleri görüntülerde net şekilde duyuluyor.

Fenerbahçe Kayserispor Volkan Demirel Alper Potuk