Vodofone 39. İstanbul Maratonu'nun Kazanan İsmi Belli Oldu!

TAKİP ET

Bugün İstanbul'da 39. düzenlenen Vodofone İstanbul Maratonunun kazananı belli oldu. Maratonun kazananının Fransız atlet Abraham Kiprotich kazandı. Maratonun kadın kazananı ise Kenyalı atlet Ruth Chepngetich oldu.

Bugün İstanbul’da 39. düzenlenen Vodofone İstanbul Maratonunun kazananı belli oldu. Maratonun kazananının Fransız atlet Abraham Kiprotich kazandı. Maratonun kadın kazananı ise Kenyalı atlet Ruth Chepngetich oldu.

İstanbul’da bu yıl 39. gerçekleştirilen Vodofone İstanbul Maratonu Anadolu yakasında start alarak Avrupa yakasında son buldu. Maratonun son bulmasıyla kazanan isimlerde belli oldu. maratonun erkek kazananı 2 saat 11dakika ile Fransız atlet Abraham Kiprotich oldu. Kadınlarda ise 2 saat 22 dakika ve 36 saniyeyle Kenyalı atlet Ruth Chepngetich birinci oldu.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER VARDI

Sabah saatlerinde başlayan 39. Vodofone İstanbul Maratonu’nda vatandaşların yansıttığı renkli görüntülerde dikkat çekti. Halk koşusuna katılan bazı vatandaşların oldukça renkli ve güzel görüntüler verdiği görülürken Maratonu izlemeye gelen vatandaşların da 15 Temmuz Şehitler Köprüsü üzerinde bağdaş kurup oturmaları dikkat çekti. Bazı vatandaşlar köprü üzerinde kahvaltı yaptı. Bir sokak köpeğinin kalabalığın arasına girerek koşulara katılması da oldukça renkli ve güzel bir görüntü olarak yansıdı.

 

İstanbul Vodofone 39. Maratonu Şehitler Köprüsü Kim Kazandı Erkeklerde kaznana Kadınlarda kazanan Vatandaşlar