VİDCANSIZ! Hastanede Tedavi Gören 7 Aylık Bebeğini Ağlıyor Diye Dövdü

TAKİP ET

Diyarbakır'da Emine T. isimli kadın bağırsak enfeksiyonu nedeniyle hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan 7 aylık bebeğini ağlıyor diye dövdü. Hastane odasında yaşanan anne şiddetini başka bir bebeğin annesi cep telefonu ile fayda etti. Görüntülerin yayınlanmasının ardından vicdansız anne gözaltına alındı.

Diyarbakır merkez Yenişehir ilçesinde bulunan Diyarbakır Çocuk Hastalıkları hastanesinde dün yaşanan olayda Mehmet ve Emine T. çiftinin 7 aylık erkek bebekleri İ.T., 23 Aralık günü Bağırsak enfeksiyonu teşhisi ile Hastaneye yatırıldı. Fakat iddiaya göre Dün anne Hastane odasında ağladığı gerekçesi ile bebeğini dakikalarca dövdü.

BAŞKA BİR BEBEĞİN ANNESİ KAYDETTİ

Bu sırada aynı odada bulunan başka bir hasta bebeğin annesi kadını uyardı fakat kadın aldırış etmeden bebeği dövmeye devam etti. Adı açıklanmayan kadının bunun üzerine Emine T.'nin bebeğini dövdüğü anları cep telefonuyla kaydetti.  Kadın daha sonra bu görüntüleri hastane polisine teslim etti. Olayla ilgili Hemen soruşturma başlatılırken bebeğini döven vicdansız anne gözaltına alındı. Vicdansız anne polis merkezine götürülürken hastanede Tedavisi devam eden bebeğe bir yakınının refakat ettiği öğrenildi.

son dakika diyarbakır vicdansız anne son dakika haberi