Vicdansızlıkta Sınır Tanımadı! Motosikletin Arkasına Bağladığı Köpeği Kilometrelerce Koşturdu

TAKİP ET

Şanlıurfa'da vicdanların ne kadar köreldiğini kanıtlayan görüntüler yürek dağladı. Bir şahsın köpeği boğazından geçirdiği iple motosikletin arkasına bağlayarak kilometrelerce koşturduğu görüntüler pes dedirtti.

Şanlıurfa’da vicdanların ne kadar köreldiğini kanıtlayan görüntüler yürek dağladı. Bir şahsın köpeği boğazından geçirdiği iple motosikletin arkasına bağlayarak kilometrelerce koşturduğu görüntüler pes dedirtti. 

Şanlıurfa’da görenlerin dehşete düştüğü anlar başka sürücülerin kameralarına yansıdı. Bir motosiklet sürücüsünün bir köpeğin boğazından geçirdiği iple motosikletinin arkasına bağladığı köpeği kilometrelerce koşturduğu görüldü.

KÖPEĞE YAPILAN İŞKENCEYE TEPKİ YAĞDI

Şanlıurfa Eyübiye Mahallesinde bugün öğle saatlerinde meydana gelen olayda, bir motosiklet sürücüsünün bir sokak köpeğini boğazına geçirdiği iple motosikletinin arkasına bağladığı ve kilometrelerce arkasından koşturduğu görüldü. Başka sürücüler tarafından kaydedilen görüntülere tepkiler çığ gibi büyürken görüntüler de şahsın kimseye aldırış etmeden köpeği motosikletin arkasından acımasızca koşturduğu ve en son ara sokaklara girerek gözden hızla kaybolduğu görüldü.

 

Şanlıurfa sokak köpeği boğazına iple bağladı motosiklet peşinden koşturdu tepki işkence