Vicdanları Sızlatan Olay! Annenin Doğurup Sokağa Terk Ettiği Bebeği Köpekler Parçaladı

TAKİP ET

Peru'da bir annenin doğurduktan sonra sokağa terk ettiği bebeği sokak köpekleri parçaladı. Köpekler tarafından parçalanan ve kan revan içinde kalan talihsiz bebeğin ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı ve sağlık durumunun 24 saat içinde belli olacağı belirtildi.

Peru’da bir annenin doğurduktan sonra sokağa terk ettiği bebeği sokak köpekleri parçaladı. Köpekler tarafından parçalanan ve kan revan içinde kalan talihsiz bebeğin ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı ve sağlık durumunun 24 saat içinde belli olacağı belirtildi.

Olay, Peru Tacna kentinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, bir anne doğurduktan sonra sokağa terk ettiği bebeğini sokak köpeklerine resmen yem etti. Doğum sonrasında sokağa bıraktığı küçük bebek sokak köpeklerinin saldırısına uğrayarak parçalandı. Köpeklerin saldırısına uğrayan ve ağır yaralı şekilde hastaneye kaldırılan minik bebeğin sağlık durumunun son 24 saat içinde belli olacağı öğrenildi.

DAHA GÖBEK BAĞI DÜŞMEMİŞTİ

Annesi tarafından doğumun hemen sonrasında sokağa terk edilen bebeğin henüz göbek bağının bile düşmediği görüldü. Ambulans görevlilerinin olay yerinde bulduğu talihsiz bebeğin yüzü, başı ve kollarında ciddi yaralar bulunduğu ve sokak köpeklerinin saldırısı sonucunda bu yara ve ısırıkların oluştuğu belirlendi. Yüzü gözü kan revan içinde kaldığı belirlenen minik bebeğin hemen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi.

DURUMU 24 SAAT İÇİNDE BELLİ OLACAK

Verilen bilgilerde, talihsiz bebeğin üzerindeki kıyafetlerin sokak köpeklerinin saldırısından daha ağır yaralar almasını önlediği belirtildi. Hastanede tedavi altında olan bebeğin iyileşmesi durumunda yüzünde kalıcı şekil bozuklukları olabilme ihtimalinin çok yüksek olduğu belirtildi. Doktorlar, 24 saat içinde bebeğin sağlık durumunun netleşeceğini belirtiyor.

 

Dünya haberleri Peru Anne Bebek Sokağa terk edilen bebek Sokak köpekleri Köpekler tarafından terk edilen bebek