Vicdanları Sızlatan Olay! Anne Telefonunu Kaybeden Oğlunu 5 Saat Boyunca Döverek Öldürdü

TAKİP ET

Doğu Çin'de cep telefonunu kaybettiği için sandalyeye bağlayarak 5 saat boyunca dövdüğü oğlunun ölümüne sebep olan anne ülke gündemine oturdu. Vicdansız annenin oğlunu döverek öldürdükten sonra kaybolan cep telefonunu bulduğu öğrenildi.

Doğu Çin’de cep telefonunu kaybettiği için sandalyeye bağlayarak 5 saat boyunca dövdüğü oğlunun ölümüne sebep olan anne ülke gündemine oturdu. Vicdansız annenin oğlunu döverek öldürdükten sonra kaybolan cep telefonunu bulduğu öğrenildi.

Doğu Çin’de cep bir annenin cep telefonuyla oynarken telefonunu kaybettiği iddia edilen 9 yaşındaki oğlunu bir sandalyeye bağlayarak 5 saat boyunca döverek ölümüne sebep olması herkesin kanını dondurdu. 

ODUNLA 5 SAAT BOYUNCA DÖVDÜ

Olayla ilgili alınan bilgilerde, 9 yaşında olduğu öğrenilen küçük çocuğun oyun oynamak için annesinin cep telefonunu alarak dışarı çıktığı öğrenildi. Cep telefonunu karda kaybettiği iddia edilen 9 yaşındaki çocuğun cani anne tarafından telefonu kaybetmesinden dolayı bir sandalyeye bağlanarak 5 saat boyunca odun parçasıyla dövdüğü öğrenildi. Annesi tarafından acımasızca dövülen küçük çocuğun yüzüne ve kafasına aldığı ağır darbeler sonucunda öldüğü belirlendi. 

KAYBOLAN TELEFON 2 GÜN SONRA BULUNDU

9 yaşındaki oğlunu cep telefonunu kaybetmesinden dolayı sandalyeye bağlayarak 5 saat boyunca döven ve sonunda ölümüne sebep olan annenin cep telefonunun olayın üzerinden 2 gün geçtikten sonra bulunduğu öğrenildi. Alınan bilgilere göre, annenin cep telefonu dışardaki karların erimesiyle ortaya çıktı.

DÖVDÜKTEN SONRA AMBULANS ÇAĞIRDI

İsminin Chen olduğu öğrenilen cani annenin 5 saat boyunca dövdüğü oğluna bu süre içerisinde hiçbir şekilde yemek ve su vermediği öğrenildi. Canice dövdüğü oğlunu bağladığı sandalyeden çözerek yatağına yatıran annenin sabah olduğunda oğlunun hareketsiz şekilde yattığını gördüğü ve ambulansa haber verdiği belirtildi. Olay yerine gelen sağlık görevlilerinin 9 yaşındaki çocuğun yüzünde ve vücudunun çeşitli bölgelerinde şişlik olduğu ve vücudunun çürük içinde kaldığını aktardığı öğrenildi. Oğlunun ölümüne sebep olan cani annenin tutuklanarak cezaevine gönderildiği bilgisine ulaşıldı.

 

Dünya haberleri Çin Anne Oğlunu döverek öldüren anne Cep telefonu